Ultrazvočni čistilec kože Fox F-335 | MultiEquipment |

425,00 € 348,36 €
Dobava 14 dni

Ultrazvočni čistilec kože Fox F-335 je na zalogi.

Dimenzije: 49 x 45 x 19,5 cm.

Moč: 7W. 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 11.32 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Naprava F-335 ima novejši dizajn in najnovejšo tehnologijo izdelave, kar zagotavlja enkratno izkušnjo tako za Vas, kot za vaše stranke. V kolikor naprave trenutno ni na zalogi, je dobavljiva v nekaj dneh.

Ultrazvočni čistilec kože Fox F-335 je naprava za globinsko čiščenje kože, katera poleg čiščenja še zgladi kožne gube, odpravlja videz ''utrujene kože'',izboljša prekrvavitev v koži, osveži kožo in odstranjuje odmrlo kožno tkivo s površine kože. Ultrazvočni čistilec kože Fox F-335 poleg odstranjuje tudi ogrce in očisti kožne pore.

Ultrazvočni čistilec za kožo Fox F-335 je izredno priljubljen večnamenski inštrument med kozmetičarji. Dolgoletna praksa je dokaz njegove učinkovitosti pri negi obraza. Penetracijski učinek ultrazvoka omogoča tako masiranje kot čiščenje kože. Ob pomoči izdelkov za nego kože deluje tudi na celice globoko v podkožju.

Ultrazvočni čistilec za kožo Fox F-335 učinkovito odstranjuje pege, gubice, mozolje, poroženelo plast kože in umazanijo v porah, tako da je koža spet videti bela, čista in elastična. Učinek čiščenja kože in odstranjevanja ogrcev je zares impresiven.

Prikaz uporabe čistilca kože z ultrazvokom

 

V kolikor kozmetične naprave ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg predstavljene kozmetične naprave imamo v ponudbi še več kozmetičnih naprav za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi  voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor kozmetične naprave ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top