Vacuslim 48 tretma - INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

Vacuslim 48 tretma - INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE

Brez DDV: 24,59 € Z DDV: 30,00 €

INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE ZA VACUSLIM 48!


Prilagodimo se vam in vašemu času! 


Priporočamo, da ste model za prikaz tretmaja kar vi sami. Tako najboljše občutite delovanje Vacuslim 48 tretmaja in se iz prve roke prepričate o odličnih rezultatih.


Cena izobraževanja je 30€, katere vam odštejemo od cene Vacuslim 48 Start Up paketa, v kolikor se za nakup odločite.


V vsakem primeru pa vam ostane mehka, gladka koža in nekaj odvečnih centimetrov manj.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis
Vljudno vabljeni vsi, ki vas zanima celoten proces Vacuslim 48 tretmaja in možen nakup ter pridobitev certifikata.

Za vse nejevernike in vse, ki se radi prepričate, v kaj se boste spustili, preden vas bodo šokirali pozitivni rezultati, smo pripravili:

IZOBRAŽEVANJE ZA VACUSLIM 48!
 
Vacuslim 48 je revolucionaren tretma, anticelulitna in shujševalna metoda za profesionalne tretmaje hujšanja in odpravo celulita. Rezultat z Vacuslim 48 se vedno hitro in z lahkoto opazi in je idealen, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten procen hujšanja in izboljšati videz kože.
S svojimi odličnimi rezultati ruši tabuje o hitrem hujšanju. V le pol ure se maščoba stopi in takoj pokaže kot zmanjšan obseg. Rezultat je zato zagotovljen, viden in merljiv!

V naslednjih 48 urah bo vakuumska terapija tudi po opravljenem tretmaju delovala za vas, saj bodo nanešene učinkovine še vedno delovale, topile maščobe in ostranjevale škodljive toksine iz telesa.
 
Maščoba v telesu je prisotna v trdnem stanju. Nanjo Vacuslim 48 efektivno deluje po nanosu kreme za uničevanje maščob in nanosu kreme za učvrstitev. Nanesemo ju na telo in roke, oblečemo v vrečo in z vakuumskim sesalnikom ustvarimo popoln vakuum. Po polurnem intenzivnem učinkovanju kombinacije krem in vakuuma, vrečo odstranimo.
Na izobraževanju bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in v živo spremljali izgubo kilogramov in obsega telesa ter izboljšanje kože.
 
Cena za izobraževanje je 30€, to je cena enega našega tretmaja v salonu. V kolikor se odločite za nakup Vacuslim tretmaja, potem se teh 30€ odbije od cene Vacuslim Start Up paketa. Če se ne odločite za nakup, potem ste plačali samo en tretma v katerem boste uživali in izgubili nekaj nadležnega celulita ter odvečnih centimetrov.

Prijavite se na telefonsko številko 051 883 444 ali preko e-maila [email protected].

Vzemite si prosto in preizkusite novo metodo!

Se že veselimo, da se vidimo!

Več o tej novi revolucionarni metodi: https://www.art-kozmetika.com/kozmeticna-oprema/oblikovanje-telesa-vacuslim-48.html

KDAJ:
VAŠA izbira.
 
KJE:
Po želji.
 
KDO:
Kozmetičarka Tamara Trstenjak, svetovalka za izobraževanje in prodajo
 
 
Prispevek za udeležbo na izobraževanju se poravna ob rezervaciji. Koristi se jih lahko pri nakupu Vacuslim paketa v naši spletni trgovini www.art-kozmetika.com ali v fizični trgovini na Temeniški poti 6.
 
Tako vaše izobraževanje postane brezplačno.
 
 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Kako do nas?

Tukaj smo - KLIK -  ART-Kozmetika, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...