Visoka frekvenca Fox F-314A

295,00 € 241,80 €
Dobava 14 dni

Dimenzije: 37 x 27,5 x 14cm.

Delovna moč: 12W.

Frekvenca delovanja: 650.000Ghz.

Nastavitev delovanja: 15min.

Skupna moč: 20W. 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 10.04 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Visoka frekvenca je naprava, s pomočjo katere se proizvaja visokofrekvenčni tok. Naprava v kompletu vsebuje različne oblike elektrod, kar omogoča uporabo dveh načinov delovanja, in sicer direkten in indirekten način.

 

Direkten način se uporablja z namenom dezinfekcije kože, saj se ob stiku elektrode s kožo tvori ozon, ki deluje antiseptično. Poleg omenjenega glavnega učinka deluje še na lokalno pospešitev metabolnih procesov, lokalno poveča cirkulacijo krvi in limfe, pospeši obnovo celic, itd.

 

Indirektna metoda omogoča stimulacijo delovanja lojnic in znojnic, relaksacijo, poveča hidratacijo kože in hranjenje saj se pospeši absorbcija kreme, izboljša mikrocirkulacija, pospeši cirkulacija limfe in eliminacija odpadnih produktov. 

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top