Vosek v posodi - NATUR - 800ml

6,50 € 5,33 € 11,50 €
Na zalogi

Vosek v posodi - NATUR - 800ml

 

- vsebnost medu omogoča koži vlago in mehkobo

- njegova značilnost je gladek, tanek in enakomeren nanos

- uporaba s pomočjo depilacijskih trakov


Šifra: 02060804501101003Vosek v posodi - NATUR - 800ml


Vosek v posodi - NATUR - 800ml  je primeren za vse tipe kože, še posebej za občutljive dele, saj je izredno nežen, lepo mazljiv in ne poškoduje kože. 

Vosek v posodi - NATUR - 800ml predstavlja mešanico voska in sladkorja medu, kar omogoča vosku izjemno gladek in tanek nanos. Med povrne koži vlago in mehkobo, zmanjša občutljivost kože, zato je primeren tudi za zelo občutljivo kožo. 


Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska v posodi, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

Depilacijski vosek v posodi, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.


Vosek v posodi - NATUR - 800ml je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

 

Navodila  za uporabo:

Postavite posodo z voskom v grelec voska. Stopite vosek  in ga vzdržujte pri konstantni temperaturi 60°C. S pomočjo spatule zajemite vosek, malo počakajte, da se ohladi, nato pa ga enakomerno in v tankem sloju nanesite na področje, ki ga želite depilirati  v smeri rasti dlak. Vzemite depilacijski trak in ga prilepite na vosek. S pomočjo prstov rok pogladite po depilacijskem  traku, da se le-ta popolnoma pritrdi na vosek. Depilacijski trak odstranite s hitrim in močnim potegom v nasprotni smeri dlak. Depilacijski trak lahko uporabite večkrat.


Za odstranitev ostankov voska priporočamo uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka, kozmetike Lady Stella. Za pomiritev, hladilni občutek ter vlaženje in negovanje kože pa priporočamo še nanos  hladilnega balzama s šipkom, dodatkom alantoina, vitaminom  C in poprovo meto kozmetike Lady Stella. 

 

Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Sestavine (INCI): 

vosek v posodi naturOdgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top