Arganova obrazna maska z Ghassoul glino | Aroma Herbal 1kos

3,92 € 3,21 €
Dobava 1-3 dni

 Arganova obrazna maska z Ghassoul glino | Aroma Herbal 1kos

Arganova obrazna maska z Ghassoul glino je narejen iz zelo iskane gline iz Maroka, ki jo že dolgo časa uporabljajo za nego in pomlajevanje kože.

 

V paketu je 1 maska.

Arganova obrazna maska z Ghassoul glino | Aroma Herbal 1kos

Arganova obrazna maska z Ghassoul glino je narejen iz zelo iskane gline iz Maroka, ki jo že dolgo časa uporabljajo za nego in pomlajevanje kože.  Očišti, mehča in regenerira so tri funkcije, ki so primarne za Ghassoul glino uporabljeno pri izdelavi Arganove obrazne maske. Arganova obrazna maska z Ghassoul glino se priporoča za ljudi z nečisto kožo in regeneracijo kože. Arganova obrazna maska vsebuje velike količine silicijevega dioksida ter tako ponuja koži zelo dobro regeneracijo in povečuje proizvajanje kolagena in elastina.

 

V paketu je 1 obrazna maska.

 

 

Navodila za uporabo:

V revolucionaren shaker stresemo 25g Arganove obrazna maska z Ghassoul glino in dodamo 100ml hladne vode in nato shaker zapremo ter močno stresamo pol minute. Po stresanju Arganovo masko hitro nanesite na obraz z lopatko ali čopičem po vaši izbiri. Arganovo masko pustimo delovati 15 minut in jo nato obrišemo z mokro brisačo.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top