ARGILINE botox-like krema z botoksu podobnim učinkom za zmanjševanje gub okoli oči in ustnic 40ml

29,90 € 24,51 €
Na zalogi

ARGILINE botox-like wrinkle reducing EYE AND LIP CONTOUR CREAM | ARGILINE botox-like krema z botoksu podobnim učinkom za zmanjševanje gub okrog oči in ustnic 40ml

-Ključne učinkovine:  Argirelin * Arganovo olje.
-Namen: preprečevanje nastanka mimičnih gubic okoli oči in ustnic, zmanjšanje globine že nastalih gubic, mehčanje in vlaženje kože, izboljšanje teksture kože.
-Priporočljiva: za osebe, ki imajo izraženo konstantno kontrakcijo mimičnih mišic okoli oči, za zrelo kožo z vidnimi gubicami na področju okoli oči in ustnic.
-Argirelin z botoksu podobnim učinkom zaščiti kožo pred nastankom gub in finih linij.
-Zmanjša globino že nastalih gubic.
-Arganovo olje iz Maroka je izredno bogato z vitaminom E, vsebuje koristne maščobne kisline, preprečuje proces staranja kože, mehča kožo in ji omogoča večjo elastičnost.
-Kombinacija aktivnih sestavin učinkovito zmanjša proces staranja kože.
-Ne vsebuje parabenov, parafina in umetnih barvil.

Ta izredno bogata krema namenjena področju okoli oči in ustnic iz linije Argiline vsebuje v svoji sestavi visoko koncentracijo hranilnega arganovega olja in peptid argirelin. Arganovo olje iz Maroka je bogato z vitaminom E, ki ima izredne lastnosti, saj mehča in napne kožo ter podpira njeno naravno zaščitno plast. Argireline ima botoksu podobni učinek, ki upočasni proces staranja kože občutljivega področja okoli oči in ust. Vitamin E in Argireline skupaj zmanjšata število in globino gub ter finih linij. Krema za okoli oči in ustnic z botoksu podobnim učinkom je priporočljiva za osebe, ki imajo konstantno izraženo kontrakcijo mimičnih mišic okoli oči in za zrelo kožo z vidnimi izraženimi gubicami na omenjenem področju. Izdelek ne vsebuje parabenov, parafina in umetnih barvil.

Pakiranje: 40 ml
Šifra: 02010511000415009
EAN: 5999882200637

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top