Maslo za nego telesa BABASU | Aroma Herbal

Maslo za nego telesa BABASU | Aroma Herbal

Maslo za nego telesa BABASU | Aroma Herbal


BABASU negovalno maslo Aroma Herbal je v svoji industriji najbolj znano po vrhunski vpojnosti v kožo. Babasu maslo za telo se pridobiva iz semen babasu palme, ki je ena najbolj razširjenih palm v Braziliji in Južni Ameriki.

- +
  • Zaloga Dobava 1-3 dni
Opis

Maslo za nego telesa BABASU | Aroma Herbal

Maslo za nego telesa BABASU Aroma Herbal je v svoji industriji najbolj znano po vrhunski vpojnosti v kožo. Maslo za nego telesa BABASU za telo se pridobiva iz semen babasu palme, ki je ena najbolj razširjenih palm v Braziliji in Južni Ameriki. Semena Babasu imajo 50 odstotno vsebnost olja, ki ga mehansko stiskajo po stari tradicionalni brez novodobnih in škodljivih kemijskih prizmesi. 

Maslo za nego telesa BABASU je priporočljivo za nego občutljive in suhe kože, za izboljšanje tonusa in čvrstosti kože. Pri redni uporabi Maslo za nego telesa BABASU se poviša tudi vpojnost kože.

Maslu za nego telesa BABASU je dodano eterično olje Verbene za zelo prijeten vonj. Negovalno maslo BABASU je pri 20 stopinjah v trdem stanju in pri nad 20 stopinjah se stopi.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...