Maslo za nego telesa Kokos | Aroma Herbal

12,18 € 9,98 €
Dobava 1-3 dni

Maslo za nego telesa Kokos | Aroma Herbal

Kokosovo maslo Aroma Herbal je bogato nasičeno z vitamini A, B, E in je najkakovostnejše maslo za vsakdanje negovanje kože. Kokosovo maslo se odlično vpija ter tako za sabo ne pušča oljnatih madežev.

Količina: 1L

Maslo za nego telesa Kokos | Aroma Herbal

Maslo za nego telesa Kokos Aroma Herbal je bogato nasičeno z vitamini A, B, E in je najkakovostnejše maslo za vsakdanje negovanje kože. Kokosovo maslo za nego telesa se odlično vpija ter tako za sabo ne pušča oljnatih madežev. Vitamini A, B, E, ki jih najdete v našem Kokosovem maslu za nego so priporočljivi saj ščitijo kožo in poskrbijo za obilico pozitivnih efektov.

 

Maslo za nego telesa Kokos iz kokosovega ekstrakta je zelo kakovostno in je ekološko pridelano ter hladno stiskano. Kokosov ekstrakt je za Kokosovo maslo za nego telesa uvožen iz krajev kjer ga pridobivajo iz posušenega belega mesa palminega oreha. Topljivost masla za nego telesa Kokos je odlična in se začne topiti pri 25 stopinjah celzija v olje.

Maslo za nego telesa Kokos priporočamo za vse osebe s suho in občutljivo kožo in je odlično za vsakodnevno nego kože. Maslo iz kokosa odlično pripomore k blaženju in negovanju kože, ki je bila predolgo izpostavljena soncu. Možna uporaba Kokosovega masla je tudi po depilaciji saj kokosovo maslo neguje manjše kožne ranice.

 

Količina: 1L

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top