Diamantna in kristalna dermoabrazija Fox F-336 - Odprodaja

799,00 € 654,92 € 999,00 € 818,85 €
Na zalogi

Kozmetična naprava za diamantni in kristalni piling je dobavljiva v nekaj dneh.

Dimenzije: 49 x 45 x 22,5 cm.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 21.28 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Diamantna in kristalna dermoabrazija Fox F-336 novejši dizajn in najnovejšo tehnologijo izdelave, kar zagotavlja enkratno izkušnjo tako za Vas, kot za vaše stranke. V kolikor naprave trenutno ni na zalogi, je dobavljiva v nekaj dneh.

Diamantna in kristalna dermoabrazija sta tehnologiji, kjer luščimo vrhnjo plast kože in tako dosežemo hitrejšo in lepšo obnovo kože ter odstranitev nekaterih pigmentov ter drobnih gubic ter izboljšuje izgled napak na koži.

Diamantno dermoabrazijo ali diamantni piling izvajamo tako, da s posebnimi diamantnimi konicami, ki so različnih frakcij in s pomočjo vakuma, drgnemo po predelu, kjer želimo izvesti piling.

Kristalna dermoabrazija ali kristalni piling je druga tehnologija, ki jo tudi omogoča ta naprava. Gre za to, da s posebnim ročnikom, ki istočasno brizga pesek aluminijevih kristalov na kožo in s tem kožu lušči ter ta isti pesek sesa nazaj v drugo posodo. Rezultat je lepa, zdrava koža. Ti tretmaji se lahko kombinirajo z različnimi kozmetičnimi pripomočki, za še izboljšan rezultat, priporočljiva je tudi uporaba visoke frekvence za razkužitev in ultrazvoka za vtiranje kolagena, hialurona ali drugih snovi.

 

V kolikor kozmetične naprave ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Poleg predstavljene kozmetične naprave imamo v ponudbi še več kozmetičnih naprav za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi  voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Več informacij
Premium Ne
Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top