Frizerski umivalnik - Alba Relax

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

Frizerski umivalnik - Alba Relax

Brez DDV: 1.320,00 € Z DDV: 1.610,40 €
Na zalogi v skladišču v EU! Pred naročilom nas prosim kontaktirajte za rok dobave!

Ta verzija frizerskega umivalnika se od ostalih verzij Alba razlikuje v njenem električno nastavljivem nožnem delu, kateremu se za še dodatno udobje vaših strank lahko nastavi naklon.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 38.18 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
Brez DDV: 1.320,00 € Z DDV: 1.610,40 €
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Frizerski umivalnik Alba Relax je stilsko izjemen umivalnik, pri katerem lahko izbirate med kar 26-imi različnimi barvami / vzorci oblazinjenja. 

 

Ta verzija frizerskega umivalnika se od ostalih verzij Alba razlikuje v njenem električno nastavljivem nožnem delu, kateremu se za še dodatno udobje vaših strank lahko nastavi naklon.

 

Vse verzije umivalnika Alba je zaradi njihovih ravnih linij izjemno enostavno postaviti kjerkoli v prostor, hkrati pa se lahko zaradi tega postavi več umivalnikov vzporedno drug zraven drugega.

Pomembno: večina izdelkov MIA vsebuje veliko število prilagodljivih delov in lastnosti, zaradi katerih se lahko vsakemu posameznemu artiklu brez opozorila spremeni cena. Zato Vam močno svetujemo da nas pred nakupom kontaktirate na našo telefonsko številko 059/047-151 / 051/883-444 ali e-mail naslov [email protected] in nas obvestite o vaših željah za izdelke MIA.

Kratek primer: Oblazinjenje kategorije B (cat. B) je zaradi njenih superiornejših lastnosti dražje od oblazinjenja kategorije A (cat. A).

 

Frizerski umivalnik Alba vsebuje izredno udoben in ergonomično oblikovan sedalni del, na katerem se lahko sprosti prav vsak. Hkrati pa se lahko pohvali z izredno kvalitetnim umivalnim delom, kateri je dobavljiv v dveh različnih barvah: črni in beli;

 

 

Sedalni dela frizerskega umivalnika je oblečen v izredno udobno ter kvalitetno oblazinjenje katerega lahko zaradi njegovih kar 26-ih možnih različnih barv in vzorcev spremenite v vaš sanjski frizerski umivalnik. 

 

 

Dimenzije:

  • Višina: 90 cm

  • Dolžina: 123 cm

  • Širina: 78 cm

  • Višina pri naslonih za roke: 60 cm

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...