Frizerski umivalnik - Roto

1.037,37 € 850,30 €
Preveri dobavljivost
Na zalogi v skladišču v EU! Pred naročilom nas prosim kontaktirajte za rok dobave!

Frizerski umivalnik katerega ohišje je izdelano iz polietilena s pomočjo "rotomolding" tehnologije izdelave. Kombinacija tega materiala ter tehnologije izdelave poskrbi za dolgoobstoječo, nerjavečo in izredno trdno ter trpežno ohišje.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 24.25 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov

Frizerski umivalnik katerega ohišje je izdelano iz polietilena s pomočjo "rotomolding" tehnologije izdelave. Kombinacija tega materiala ter tehnologije izdelave poskrbi za dolgo obstoječo, nerjavečo in izredno trdno ter trpežno ohišje.

Pomembno: večina izdelkov MIA vsebuje veliko število prilagodljivih delov in lastnosti, zaradi katerih se lahko vsakemu posameznemu artiklu brez opozorila spremeni cena. Zato Vam močno svetujemo da nas pred nakupom kontaktirate na našo telefonsko številko 059/047-151 / 051/883-444 ali e-mail naslov prodaja@art-kozmetika.com in nas obvestite o vaših željah za izdelke MIA.

Kratek primer: Oblazinjenje kategorije B (cat. B) je zaradi njenih superiornejših lastnosti dražje od oblazinjenja kategorije A (cat. A).

 

Umivalnik za frizerski salon je možno dobaviti v večih različnih barvah oziroma barvnih odtenkih. Že samo umivalno korito je možno dobaviti tako v črni kot tudi beli barvi, sam sedalni del frizerskega umivalnika pa ponuja kar 26 različnih barv oz. barvnih odtenkov.

 

Sedalni del je oblečen v izredno udobno ter kvalitetno oblazinjenje katerega lahko zaradi njegovih kar 26-ih možnih različnih barv in vzorcev spremenite v vaš sanjski frizerski umivalnik.

 

Variacije sedalnega dela frizerskega umivalnika:

 

Frizerski umivalnik Roto vsebuje izredno udoben in ergonomično oblikovan sedalni del, na katerem se lahko sprosti prav vsak. Hkrati pa se lahko pohvali z izredno kvalitetnim umivalnim delom, kateri je dobavljiv v dveh različnih barvah: črni in beli;

 

 

 

Dimenzije:

  • Širina: 57 cm

  • Dolžina: 120 cm

  • Višina: 95 cm

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top