Frizerski umivalnik - Roto

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

Frizerski umivalnik - Roto

Brez DDV: 850,30 € Z DDV: 1.037,37 €
Na zalogi v skladišču v EU! Pred naročilom nas prosim kontaktirajte za rok dobave!

Frizerski umivalnik katerega ohišje je izdelano iz polietilena s pomočjo "rotomolding" tehnologije izdelave. Kombinacija tega materiala ter tehnologije izdelave poskrbi za dolgoobstoječo, nerjavečo in izredno trdno ter trpežno ohišje.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 23.73 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
Brez DDV: 850,30 € Z DDV: 1.037,37 €
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Frizerski umivalnik katerega ohišje je izdelano iz polietilena s pomočjo "rotomolding" tehnologije izdelave. Kombinacija tega materiala ter tehnologije izdelave poskrbi za dolgo obstoječo, nerjavečo in izredno trdno ter trpežno ohišje.

Pomembno: večina izdelkov MIA vsebuje veliko število prilagodljivih delov in lastnosti, zaradi katerih se lahko vsakemu posameznemu artiklu brez opozorila spremeni cena. Zato Vam močno svetujemo da nas pred nakupom kontaktirate na našo telefonsko številko 059/047-151 / 051/883-444 ali e-mail naslov [email protected] in nas obvestite o vaših željah za izdelke MIA.

Kratek primer: Oblazinjenje kategorije B (cat. B) je zaradi njenih superiornejših lastnosti dražje od oblazinjenja kategorije A (cat. A).

 

Umivalnik za frizerski salon je možno dobaviti v večih različnih barvah oziroma barvnih odtenkih. Že samo umivalno korito je možno dobaviti tako v črni kot tudi beli barvi, sam sedalni del frizerskega umivalnika pa ponuja kar 26 različnih barv oz. barvnih odtenkov.

 

Sedalni del je oblečen v izredno udobno ter kvalitetno oblazinjenje katerega lahko zaradi njegovih kar 26-ih možnih različnih barv in vzorcev spremenite v vaš sanjski frizerski umivalnik.

 

Variacije sedalnega dela frizerskega umivalnika:

 

Frizerski umivalnik Roto vsebuje izredno udoben in ergonomično oblikovan sedalni del, na katerem se lahko sprosti prav vsak. Hkrati pa se lahko pohvali z izredno kvalitetnim umivalnim delom, kateri je dobavljiv v dveh različnih barvah: črni in beli;

 

 

 

Dimenzije:

  • Širina: 57 cm

  • Dolžina: 120 cm

  • Višina: 95 cm

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...