Golden GREEN Nature čistilna Peel of obrazna maska z aktivnim ogljem in aktivator 10g + 30ml

5,96 € 4,89 € 14,90 €
Na zalogi
Posebne učinkovine maske za globinsko čiščenje obraza so: diatomejska zemlja z visoko sposobnostjo vezave vode, naravna glina, mehanski piling kaolin, zeolit in aktivno oglje, ki ima protibakterijski učinek in pomirja normalno kožo ter uravnava izločanje sebuma.
Golden GREEN Nature čistilna peel off maska z aktivnim ogljem no.1
Posebne učinkovine maske za globinsko čiščenje obraza so: diatomejska zemlja z visoko sposobnostjo vezave vode, naravna glina, mehanski piling kaolin, zeolit in aktivno oglje, ki ima protibakterijski učinek in pomirja normalno kožo ter uravnava izločanje sebuma. Maska za obraz se enostavno odlepi, nežno odstrani odmrli epitel, umazanijo in nepotreben sebum s površine obraza. Odpira in čisti pore, odstranjuje ogrce ter matira kožo. Vsebuje morske alge. Chlorella - morskega izvoea, z visokovsebnostjo železa, cinka, bakra, ki mehča kožo in ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi.

Golden GREEN Nature Aktivator no.2
Tekoča mešanica za globinsko čiščenje z aktivnim ogljem.Način uporabe: Vsebinsko pakiranje zmešajte z aktivatorjem, dokler ne nastane homogena, elastična pasta. Po mešanju ga takoj nanesite na očiščeno površino kože - preskočite predel oči in ust. Masko pustite delovati 8 - 10 minut  in jo nato odstranite v enem kosu. Priporočljivo je, da lase spnete, da se izognete lepljenju las v masko.

INCI sestavine maska:
Diamont Earth, Algin, Calcium Sulfate, Bentonite, Charcoal Powder, Chlorella Vulgaris Powder, Tetrasodium Pyrophosphate, Kaolin, Zeolite, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Panax Ginseng Root Powder 

INCI sestavine aktivator:
Aqua, Polyaminopropyl Biguanide

Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szőnyi út 41. 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top