Maslo za nego telesa Kokos | Aroma Herbal

Izkoristite popust in prihranite -10% ob nakupu kozmetike Sara beauty SPA - samo od petka do nedelje >>

Akcija velja za nakup izdelkov Sara beauty SPA na zalogi -
preko spletne strani 
www.art-kozmetika.com 
od 3.2. do 5.2.2023.

Do konca akcije -10% na kozmetiko Sara beauty SPA

Maslo za nego telesa Kokos | Aroma Herbal

Maslo za nego telesa Kokos | Aroma Herbal


Kokosovo maslo Aroma Herbal je bogato nasičeno z vitamini A, B, E in je najkakovostnejše maslo za vsakdanje negovanje kože. Kokosovo maslo se odlično vpija ter tako za sabo ne pušča oljnatih madežev.


Količina: 1L

- +
  • Zaloga Dobava 1-3 dni
Opis

Maslo za nego telesa Kokos | Aroma Herbal

Maslo za nego telesa Kokos Aroma Herbal je bogato nasičeno z vitamini A, B, E in je najkakovostnejše maslo za vsakdanje negovanje kože. Kokosovo maslo za nego telesa se odlično vpija ter tako za sabo ne pušča oljnatih madežev. Vitamini A, B, E, ki jih najdete v našem Kokosovem maslu za nego so priporočljivi saj ščitijo kožo in poskrbijo za obilico pozitivnih efektov.

 

Maslo za nego telesa Kokos iz kokosovega ekstrakta je zelo kakovostno in je ekološko pridelano ter hladno stiskano. Kokosov ekstrakt je za Kokosovo maslo za nego telesa uvožen iz krajev kjer ga pridobivajo iz posušenega belega mesa palminega oreha. Topljivost masla za nego telesa Kokos je odlična in se začne topiti pri 25 stopinjah celzija v olje.

Maslo za nego telesa Kokos priporočamo za vse osebe s suho in občutljivo kožo in je odlično za vsakodnevno nego kože. Maslo iz kokosa odlično pripomore k blaženju in negovanju kože, ki je bila predolgo izpostavljena soncu. Možna uporaba Kokosovega masla je tudi po depilaciji saj kokosovo maslo neguje manjše kožne ranice.

 

Količina: 1L

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...