Popolna polt - azelaični serum | Hemptouch | 30ml

25,07 € 20,55 € 29,50 €
Na zalogi

Koncentrirani serum za poenotenje polti zmanjšuje rdečico, temne madeže, izbruhe nečistoč in hiperpigmentacijo.
Za enakomernejšo, gladko in sijočo kožo.

Prednosi:
- Tip kože: vsi tipi, tudi občutljiva.
- Stanje kože: pigmentni madeži, neenakomerna polt, zamašene pore, akne, vnetja, rdečica, rozaceja.
- Delovanje: Deluje proti pigmentnim madežem, zmanjšuje rdečico in občutljivost kože, odmaši pore in deluje proti aknam, izenačuje ten kože in gladi povrhnjico

Kako deluje in učinkuje:

Koncentrirani serum za poenotenje polti zmanjšuje rdečico in temne madeže. Uravnava tvorbo melanina in z redno uporabo prepreči ponovni pojav pigmentnih madežev. Zmanjša pojav aken in mozoljev.

Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina v koži in sprožijo hiperpigmentacijo. Kaže se v obliki temnih madežev, zaradi katerih je koža videti neenakomerna. Nežen, a učinkovit serum združuje izjemen kompleks sestavin, ki na različne načine zmanjšajo hiperpigmentacijo pri njenem izvoru in poenotijo polt.

10% azelaična kislina dokazano učinkuje protivnetno in antibakterijsko na akne, bledi madeže preteklih aken in zmanjša hiperpigmentacijo.
Korenina sladkega korena pomirja rdečico in poenoti polt.
CBD deluje antioksidativno, upočasnjuje vnetja in znake staranja.

Super lahka tekstura seruma se hitro vpije, kožo pa prijetno vlaži. Za poenoteno polt in manj pigmentacij.

 

Dermatološko testirano.

Izdelek potrjeno ne draži kože in je primeren za atopično in občutljivo kožo.

Varno za uporabo v obdobju nosečnosti in dojenja.

Uporaba:

Zjutraj in/ali zvečer nanesite serum na očiščeno kožo obraza in vratu pred nanosom vlažilne kreme. Začnite z 1/2 iztisa, ki ga enakomerno vmasirajte po celotnem obrazu vsak drugi dan, pri tem pa se izogibajte predelu okoli oči in ustnic. Doziranje postopno povečujte do celotnega iztisa dnevno. Svetujemo točkovni nanos seruma, saj tako zagotovite enakomernejši nanos. Po jutranjem nanosu uporabite zaščitno sončno kremo.

Lahko se pojavi nežen zbadajoč občutek, ki kmalu izzveni. V primeru intenzivnejšega draženja z uporabo začasno prekinite in poskusite ponovno čez nekaj dni, s tanjšim nanosom preko kreme na 2 do 3 dni.

 

Ali lahko azelaični serum uporabljamo vsak dan?

Tako kot velja za večino aktivnih učinkovin, najboljše rezultate dosežete prav z vsakodnevno dosledno uporabo. Če imate občutljivo kožo ali stanje, kot je na primer rozaceja ali perioralni dermatitis, začnite z uporabo postopno z obdobjem uvajanja.

 

Ali lahko azelaični serum uporabljam v obdobju nosečnosti?

Da. Azelaična kislina je ena od redkih aktivnih sestavin, ki se sme uporabljati tudi v obdobju nosečnosti in dojenja. Odlična je v primeru zelo občutljive kože, rozaceje, perioralnega dermatitisa in aken. Vse našteto pa se pogosto pojavi tudi kot odgovor na hormonske spremembe v obdobju nosečnosti. Prav azelaična kislina je tudi rešiteljica, ko se soočate z izbruhom nosečniške melazme – hormonske sprožene hiperpigmentacije.

 

Kako dolgo traja, da začnem opažati rezultate?

Rezultati v smislu pomirjene in bolj gladke polti so vidni takoj. Sicer pa je učinek nege odvisen predvsem od stanja vaše kože in dosledne uporabe izdelka. Splošno pravilo je, da se opaznejši rezultati nege pokažejo po približno dveh sklenjenih ciklih izmenjave kožnih celic, kar je v približno 12 tednih redne uporabe..

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top