Kozmetična miza 2246b | Tempo | 4x motor

2.695,00 € 2.209,02 €
Dobavljivo v nekaj dneh

Specifikacije: 4 x elektromotor,
Dimenzije: 186 x 82 x 56/89 cm,
Teža: 79kg. 
Višina: 60 - 102cm.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 69.08 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Kozmetična miza Tempo | 4x motor s popolno stabilnostjo in visokim udobjem omogoča stransko obračanje, skupaj za kar 240o. Rotacija kozmetične mize je posebej priročna za nameščenje stranke in za samo delo kozmetičarke. Zaradi priročnega stranskega nastavljanja je kozmetična miza Tempo primerna za vsak kozmetični salon. Na vzglavniku je luknja za obraz, zato se lahko uporabi tudi kot masažna miza.

Z razliko od kozmetične mize Fox-2246 ima kozmetična miza Tempo dodaten - 4. motor, ki poleg višine mize, naklona naslonjala za hrbet, naklona sedeža, nadzoruje tudi naklon naslona za nogi.

Kozmetična miza Tempo ima še reverzibilna naslonjala za roke in nastavljiv naslon za glavo(višina, globina, naklon). Višina je nastavljiva od 60cm do 102cm. Pri takšnem razponu nastavljanja višine bo kozmetična miza Tempo udobna za vsako vašo stranko, delo pa prijetno za vsako kozmetičarko.

Brezhibno oblazinjenje z visoko kakovostnim belim PU usnjem nudi popolno udobje in enostavno čiščenje.

Usnjeno oblazinjenja 2246

Naslonjalo za glavo vključuje luknjo za obraz za boljše udobje stranke pri tretmajih kjer se leži na trebuhu. Naslonjalo kozmetične mize Tempo lahko nastavljate po višini, globini in naklonu za najboljšo prilagoditev stranki.

Naslonjalo za glavo

Naslonjala za roke se za udobno delo in lažjo namestitev stranke nagnejo za 180° nazaj. Med izvajanjem masaže se naslona za roke med seboj lahko zamenja, s tem pa pridobimo naslone za roke, ko je stranka leže na trebuhu.

Naslonjala za roke 2246


Rotacija - 240° obračanje kozmetične mize

Kozmetična miza Tempo omogoča rotacijo - obračanje celotne mize za 240° brez premikanja podstavka. Nepogrešljiva možnost za popolno namestitve, izkoristek prostora in prilagoditev strank po vaših željah. 

Enostavnejše upravljanje kot kdajkoli poprej!
Kozmetična miza Tempo vam s kontrolnimi ploščami na naslonu za hrbet, na obeh straneh sedalnega dela in naslona noge nudi vsestransko nastavljanja mize. 

Kontrolna plošča ob strani:

Kontrolna plošča kozmetične mize Fox 2246B

Kontrolna plošča ob strani naslona za hrbet:

Kontrolna plošča kozmetične mize Fox 2246B hrbtišče


Upravljanje kozmetične mize


Za doplačilo je na voljo tudi inovativen, spominski sistem, ki vam bo olajšal nastavitev mize. Nov spominski sistem omogoča shranitev 3x različnih spominskih mest, s klikom na tipko za spominsko mesto pa se miza samodejno postavi v shranjeni položaj.

Spominski daljinec 2246


Za doplačilo je na voljo nosilec za rolo, ki se namesti na hrbtno stran naslona za hrbet.
Nosilec za role - kozmetična miza

Zaradi kvalitetne izdelave in uporabljenih materialov spada miza v premium segment kozmetičnih miz.

Za popolno zaščito vaše nove mize priporočamo uporabo prevleke, ki je posebej narejena za vsako mizo iz naše ponudbe. Prevleka za kozmetično mizo je narejena iz pralnega, 100% bombaža in vsebuje prevleke za vsak naslon in del mize posebej. 

Preobleka mize 2246

Specifikacije:

    • 4x elektromotor,
    • dolžina: 186 cm,
    • širina: 57 / 82 cm,
    • višina: 60-102 cm.


Dodatne možnosti:
pregrinjalo mize,
nožno upravljanje Ref. FC-003 /FC-004,
kolesa,
gretje,
držalo za rolo, 
brezžično upravljanje,
daljinec s tremi, spominskimi mesti,
spominska pena.


V ponudbi imamo tudi kozmetično mizo, katera je primerna tudi za SPA centre. Izredno udobna kozmetična miza Fox-2249 | Tenso | ima kar 13cm debelo peno za oblazinjenje, kar zagotavlja udobje vsaki vaši stranki. Oblazinjenje kozmetične mize pa je narejeno iz kvalitetnega PU usnja, kar ji znatno podaljša življensko dobo.

Poleg predstavljene kozmetične mize imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor kozmetične mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vam omogočamo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top