Kozmetična miza NEJA | 2X elektromotor

1.390,00 € 1.139,34 €
Dobavljivo v nekaj dneh

Specifikacije:

2x elektromotor,
višina: 68 - 93 cm,
širina ležalnega dela: 62 cm
širina z nasloni: 88 cm,
dolžina:190 cm,
max. obremenitev: 200kg,


Višina kozmetične mize Neja in naslon za hrbet sta električno nastavljiva, naslon za noge in naklon celotne mize pa se nastavljata ročno.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 37.01 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Kozmetična miza NEJA  je idealna za izvajanje vseh vrst tretmajev v kozmetičnem salonu. Kozmetična miza omogoča popolno nastavitev, da bo udobno tako stranki kot kozmetičarki pri delu. Naslona za roki se za lažjo namestitev strank lahko dvigne, naslon za noge pa je sestavljen iz dveh delov, kar omogoča da se kozmetična miza Neja uporablja tudi kot stol za pedikuro.

Kozmetična miza je eden od osnovnih delovnih pripomočkov v kozmetičnem salonu. Če želite, da bo strankin prvi vtis pri izvajanju tretmaja pozitiven in da ji bo kar se da udobno med samim tretmajem, potrebujete kvalitetno kozmetično mizo. Predstavljen model kozmetične mize spada zaradi kvalitetne izdelave in kvalitetnih uporabljenih materialov v premium segment kozmetičnih miz. Kozmetična miza je narejena po najnovejših standardih udobja, kar zagotavlja maksimalno udobje za vsako stranko in maksimalno olajšano delo za kozmetičarko.

Kozmetična miza Neja je zagotovo prava naložba v zadovoljstvo vaših strank.

V kolikor kozmetične mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Poleg predstavljene kozmetične mize imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.Oglejte si še ostale 
kozmetične mize.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top