Kozmetična naprava 5v1 Fox F-331 | MultiEquipment |

825,00 € 676,23 €
Dobava 14 dni

Kozmetična naprava je dobavljiva v nekaj dneh.

Kozmetična naprava združuje pet funkcij:

  - visoka frekvenca, 
  - frimator,
  - toplo hladna terapija,
  - vakuumska terapija,
  - razpršilec.

Dimenzije: 49 x 45 x 19,5 cm.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 21.97 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Najnovejša kozmetična naprava Fox F-331 združuje pet funkcij v eni napravi. Vseh pet funkcij pa je takšnih, da bodo obogatile ponudbo vsakega kozmetičnega salona. Kozmetična naprava ima novejši dizajn kot tudi najnovejšo tehnologijo izdelave, kar zagotavlja enkratno izkušnjo tako za vas, kot za vaše stranke. V kolikor kozmetična naprava Fox F-331 trenutno ni na zalogi, je dobavljiva v nekaj dneh.

 

Funkcije kozmetične naprave:

  - Visoka fekvenca,
  - Frimator,
  - Toplo hladna terapija,
  - Vakuumska mikromasaža,
  - Razpršilec.

 

Visoka frekvenca – dezinficira, stimulira in mehča kožo. Terapija se izvaja s pomočjo različnih priloženih nastavkov. Pri tem postopku se sprošča ozon, ki deluje dezinfekcijsko in pospešuje celjenje poškodb na koži.

Visokofrekvenčna elektroterapija je pomemben kozmetični instrument. Steklena elektrodna cev proizvaja visokofrekvenčni tok, s katerim se na obrazu dosegajo željeni rezultati.

1. Pospeševanje krvnega obtoka

2. Pospeševanje metabolizma, da koža lažje diha.

3. Povečevanje prpustnosti celic.

 

Frimator– s pomočjo vrtečih krtačk, različnih velikosti odstranjuje nečistoče in odmrle celice iz kože in por. Omogoča površinsko čiščenje kože in mehanski piling, istočasno tudi masira, kar izboljšuje prekrvitev in učvrstitev kože.

V kompletu sta dve krtački, večja in manjša, ter dve gobici, prav tako večja in manjša.

Toplo hladna terapija  sprosti mišice in kožo s prijetno masažo. S hladnim delom sonde se zožijo pore in kapilare, koža se pomiri. S toplim delom sonde pa kožo pripravimo za globinsko čiščenje ali vnašanje aktivno delujočih izdelkov v globje plasti kože.


Vakuumska mikro masaža pospeši cirkulacijo krvi in pretok limfe ter s tem koži vrne energijo in elastičnost – koža se pomladi. Vakuumska terapija odstranjuje umazanijo iz kože, kar omogoča boljše dihanje kože. Ob tem pa še stimulira organizacijo kože, kar daje koži večjo nežnost. pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavljenost kože, kožo oskrbuje s hranilnimi snovmi, pospešuje limfni obtok in razstruplja kožo.

Razpršilec - razprši losijon ali tonik v obliki fine meglice po koži obraza, vratu, dekolteja ali celega telesa. Z razpršilcem lahko po koži enakomerno razpršimo kozmetično tekočino.

 

Vsi nastavki za izvajanje tretmajev so vključeni v ceno.

 

Poleg predstavljene kozmetične naprave imamo v ponudbi še več kozmetičnih naprav za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi  voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor kozmetične naprave ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top