Masažna miza Fox-2212 | Lumb |

1.135,00 € 930,33 €
Na zalogi

Masažna miza Fox-2212 je dobavljiva v nekaj dneh.

Specifikacije:
dolžina: 186cm,
širina: 68 cm,
višina: 54 - 88 cm,
teža: 57,5 kg,
max obremenitev: 150kg,
oblazinjenje: PU usnje, debelina 10cm. 

barva oblazinjenja: bela / črna.
 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 30.22 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Masažna miza Fox-2212

Električno nastavljiva masažna miza Fox-2212 bo navdušila vsakega maserja in terapevta, saj omogoča dvig celotne površine od 54 do 88 cm. Višina mize se nastavlja s pomočjo elektromotorja, naslon hrbtnega dela pa je nastavljiv hidravlično. Mizi je priložen tudi vzglavnik, ki se lahko odstrani, pod vzglavnikom pa je odprtina za obraz.

Masažna miza Fox-2212 je primerna za vse vrste masaž, tako klasične, kot tudi za terapevtsko, športno in anticelulitno masažo. Primerna je tudi za aromaterapijo in refleksoterapijo ter ostale tretmaje v kozmetičnem ali masažnem salonu.


Oblazinjenje masažne mize

Udobje vaših strank zagotavlja kvalitetno in na dotik prijetno oblazinjenje. Kompaktno peno prekriva kvalitetno industrijsko usnje debeline kar 10cm, katero je enostavno za čiščenje in izredno trpežno ter enostavno za vzdrževanje.


Stabilnost masažne mize

Stabilnost zagotavlja kompaktno kovinsko ogrodje. Za lažje premeščanje same mize, pa sta nameščeni dve kolesci z vgrajeno zavoro, da takrat ko hočemo ostane točno tam kjer želimo.


Nastavljanje s pomočjo elektromotorja

Za preprosto nastavljanje višine skrbi vgrajen elektromotor, kar izdatno pripomore k enostavnejšemu upravljanju masažne mize.


Dobavni rok masažne mize

Vedno imamo na zalogi več vrst masažnih in terapevtskih miz. V primeru, da želene terapevtske ali masažne mize trenutno ni na zalogi, jih je večina dobavljivih v nekaj dneh.


V kolikor masažne mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top