Mikrodermoabrazivna naprava z diamantnimi glavami Fox F-336B

905,00 € 741,80 €
Dobava 14 dni

Dimenzije: 49,5 x 48,5 x 22,5cm.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 24.10 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Mikrodermoabrazivna naprava z diamantnimi glavami. Uporablja se za piling površinske plasti kože. Naprava je opremljena z devetimi  glavami in dvema ročnikoma z vakuumskim sistemov za sesanje odmrlih celic.

 

 

S pomočjo naprave za mikrodermoabrazijo dosežete številne pozitivne učinke na koži, saj luščenje kože spodbudi celice k obnavljanju, izboljša stanje kožnih napak, hiperpigmentacij, koža dobi enakomernejšo barvo, postane bolj gladka, mehka, izboljša se stanje mozoljaste kože ter gubic. Po uporabi diamantne mikrodermoabrazije pa je izboljšana tudi absorpcija kozmetičnih učinkovin.  
Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top