7 tretmajev za 7 hladnih mesecev

Jesen s seboj prinaša hlad in suh zrak. Če nam slednja prideta do živega, se izrazita kot neravnovesje v telesu in povzročita težave, kot je suha in razdražena koža. Peče nas in zateguje, koža se zaradi suhosti lahko prične luščiti, mi pa se počutimo, kot da nam je koža premajhna, saj nas že ob rahlem smejanju zateza.

Lase skrivamo pod kapo, šal imamo ovit do čela, obute imamo dvojne »zokne«, roke pa mažemo s kremami, da nam členki ne popokajo in ob hudem mrazu grejemo ob skodelici kuhanega čaja oziroma vina.

Zakaj bi pustili, da je tako? Je vse to res potrebno?

Jesen je čas novih začetkov. Kako lahko začnemo skrbeti zase?

Najprej poskusite zmanjšati stres, ki ga čutite. S prijaznim in pomirjujočim odnosom do sebe lahko naredite čudeže! Poskrbite tudi, da vam bo toplo, tako na zunaj kot navznoter ter poskrbite za redno sproščanje.

 7 tretmajev za 7 hladnih mesecev

Na kup smo zbrali TOP 7 najboljših tretmajev, ki jih priporočamo v hladnejših sezonah, vse za sprostitev, razvajanje, nego vašega telesa in obraza do naslednje pomladi.


Začnite z nego obraza!

Predlagamo nego kože z AHA kislinami in diamantno mikrodermoazbazijo.

Tretmaja sta primerna za vse tipe in stanja kože, ne glede na starost. Za tretma se lahko odločite tudi, če imate problem z aknami ali post akenskimi brazgotinami in hiperpigmentaciji.

Prav tako vam bosta koristila eden ali pa drugi tretma, če želite preprečiti gube, imate suho ali razdraženo kožo ali trpite za rozaceo.

 

1.) Nega kože z AHA kislinami >>

Kisline? BRRR, to pa že ne! Pri kislinah verjetno marsikdo pomisli na nekaj negativnega. Strah je popolnoma odveč!

S pomočjo AHA kislin (kisline grozdja, papaje, limone, ananasa) se nežno raztopijo odmrle celice na površju kože. Tako lahko efektivno odstranimo nečistoče na koži.

S kislinami naredimo učinkovit piling, ki vodi do regeneracije kože in samooskrbe kožnih celic.

Stranki priporočamo razvajanje od 40 do 90 minut (2x tedensko), tako da se opravi kura 6 do 8 tretmajev za neverjetno izboljšanje stanja in videza kože.

Nega kože z AHA kislinami

 

2.) Nega kože z diamantno mikrodermoabrazijo >>

Saj poznate tisti rek, da so diamanti dekletovi najboljši prijatelji? :) ŠE KAKO DRŽI!

Diamantna dermoabrazija je tretma, pri katerem gre za postopno in kontrolirano NEKIRURŠKO metodo, kjer se nežno lušči povrhnjo plast kože s pomočjo kristalčkov (ali vode). Koža se tako regenerira in revitalizira ter posledično postane gladka in napeta.

Za dolgotrajnejše reševanje problema stranki priporočamo od 60 do 90 minutno terapijo, na katero hodijo na vsakih 10 do 14 dni. V 6 do 8 tretmajih se stanje kože pričakovano izboljša in normalizira.

Nega obraza z diamantno dermoabrazijo

 

3.) Nega telesa s sladkornim pilingom in olji >>

Po vročih in slanih poletnih dneh je telo potrebno pripraviti na zimo in mraz. Najlažje to naredimo s kakovostno nego telesa. Naše stranke obožujejo naš sladkorni piling z naravnimi olji, s katerim nežno odstranimo odmrlo kožo na povrhnjici ter jo pripravimo na nadaljnjo nego z bogatimi hranljivimi olji in masažnimi kremami.

Po pilingu sledi še sproščujoča masaža z bogatimi hranljivimi olji argana, kokosa, vanilije, … Po tretmaju je koža obnovljena in globinsko nahranjena, stranka pa izgubi očutek zategnjenosti in se prerodi v energiji, pripravljena na hladne dni!

Nega telesa s sladkornim pilingom in olji

 

4.) Hranljiva nega za roke in noge >>

Verjetno ste tudi pozimi že opazili, kako so nekomu kukali gležnji izpod 10-kilskega plašča. Proti modi nimamo nič, bi pa svetovali, da še bolj poskrbite za mrazu izpostavljene dele telesa, NITI SLUČAJNO NE SMETE POZABITE NA ROKE!

Strankam v kozmetičnih salonih priporočamo SPA manikuro in SPA pedikuro. V 90 minutah tako doživijo kraljevski tretma za roke in noge.

Razvajanje se začne v SPA solni kopeli, nadaljujemo pa s klasično manikiro ali pedikuro. Na kožo nanesemo piling iz sladkornega trsa in nežno odstranimo odmrle kožne celice. Kožo tako pripravimo na toplo parafinsko oblogo, ki globinsko neguje suho in razpokano kožo ter jo intenzivno nahrani! Stimulira cirkulacijo v tkivu, prav tako pa oblaži bolečine v mišicah in sklepih. Na koncu še nežno zmasiramo obravnavani predel .

Strankam predlagamo obisk vsaj 1x mesečno za takojšnje vidno stanje izsušene in razpokane kože. Koža je po končanem tretmaju mehka in gladka in kar je najbolj važno, globinsko navlažena.

Hranljiva nega za roke in noge

 

5.) Trajno odstranjevanje dlak pozimi za gladko kožo poleti >>

Predstavljajte si, da se poleti ne potrebujete obremenjevati s tistimi nadležnimi dlakami, ki se vam skrijejo med britjem, potem pa ponosno pokažejo ravno na plaži, ko ste oblečeni v popolnoma nove kopalke. Pokvari vtis kajne?

To že nekaj časa ne rabi biti  več problem, saj se v predpoletnih, hladnih dneh brez sonca pospešeno začne uporabljati trajno odstranjevanje dlak. Dlake lahko odstranite po celem telesu, na voljo pa imate:

• hitro SHR metodo odstranjevanja dlak (tehnologija Super Hair Removal »In motion« je namenjena večjim površinam in le za odstranjevanje dlak. Z aplikatorjem vlečemo po koži, tretma zato prikaže učinkovit in hitrejši rezultat. Metoda omogoča, da svetlobni žarek 10-12 krat prečka dlako, medtem ko vsi ostali drugi laserji dovoljujejo prehajanje samo enkrat.)

• IPL+RF trajno odstranjevanje dlak (IPL+RF je namenjen za tretmaje odstranjevanja dlak na manjših predelih, kot so obraz in pazduhe, saj deluje na klik)

Trajno odstranjevanje je primerno za vse tipe dlak, zato tu NI IZGOVOROV!

Stranki priporočamo redno obiskovanje tretmajev na vsake 4 tedne, dokler se ne doseže popolna izguba dlak. Popolna izguba dlak pa se po naših pričakovanjih zgodi že po 6 do 8 tretmajih.

Trajno odstranjevanje dlak pozimi za gladko kožo poleti

 

6.) Limfna drenaža >>

Žal limfni sistem nima svojega lastnega pogonskega agregata kot ga ima srce. Tukaj svoje odlično odigra limfna drenaža, s katero se borimo proti zastoju in kopičenju limfe. Limfna drenaža se zaradi blagodejnih učinkov uporablja tako v preventivne, medicinske, kakor tudi kozmetične namene.

Težave z razširjenimi kapilarami? Sram in jeza zaradi celulita? Morda neuspeh pri zdravljenju problematične kože?

Odgovor je lahko prav limfna drenaža! Poleg prijetnega občutka ob masiranju telesa, kjer naše stranke povečini kar zadremajo, ker se popolnoma sprostijo, limfna drenaža pripomore k splošni regeneraciji in naredi organizem bolj odporen, ritmični gibi, ki se izvajajo v procesu limfne drenaže, pa zmanjšajo napetost in stres.

In priznajte si, prečiščevanje telesa, anti-stres tretma in izboljšanje imunskega sistema je zadeva, ki bi morala priti večkrat na spored, ne samo v hladnih mesecih!

Limfna drenaža - presoterapija

 

7.) Ne pozabite na lase! >>

Pozimi so zaradi vsega ogrevanja, mrzlega vetra in ozračja lasje na hudem udaru. Suh zrak notri, suh zrak zunaj in razlika med zdravimi in poškodovanimi lasmi je takoj očitna. Lomljenje las, težko razčesavanje, lasje brez življenja – a ne bi bilo bolje, da bi imeli lase vsak dan kot iz reklame? Ali pa vsaj vsak drugi dan? :)

Mi smo pristaši Vitaplex nege za lase, saj ne potrebujemo komplicirati z različnimi izdelki za različne lase (recimo barvani lasje, naravni, dolgi, kratki, poškodovani, tanki, gosti, neukrotljivi, …). Z Vitaplex-om uredimo vse, najlepše pa je na koncu videti stranko, ki se ne neha gledati v ogledalu.

Kako deluje Vitaplex? Veže se na keratin v lasu in las začne obnavljati celostno, saj sestavine takoj prodrejo v lasno vlakno. Las se tako obnavlja od znotraj! Prav tako varuje pred temperaturnimi vplivi, zmanjšuje poškodbe las pred kemičnimi vplivi, regenerira ter neguje lase, sestavine se vkomponirajo v las in nadomestijo vse sestavine, ki bi jih barvilo ali belilo razbilo.

To je to! Lepi lasje skozi celo leto! ♥


Naše punce smo prosili, da si čez vikend operejo glavo z našim Vitaplex-om, zdaj pa nočejo nehati opletati z lasmi :)


Če potrebujete še kakšen nasvet  za hladne dni, ki so pred nami, nas le vprašajte, naj vas ne bo strah!

Lahko nas pokličete na 059 047 151 ali pa nam pišite na prodaja@art-pe.com, kar vam je lažje.

 

Veliko uspehov vam želimo! ART-PE ekipa