Festival kozmetike

 

Abeceda ljepote - Sejem estetike v Zagrebu

s popusti, odlično nagradno igro in vrhunsko edukacijo ❤

 

Radi rečemo, da nas lepota navdihuje in nam je za inspiracijo. Lepota je lepša stran življenja in vsak je lep na svoj način. Zaradi tega nam je izjemno pomembno, da se lahko tudi letos srečamo na drugem Festivalu estetike, ki bo:

  • 1.12. od 10:00-19:00,
  • 2.12. od 10:00:-19:00,

v Plaza Event Centru v Zagrebu. 


 

Sejem je namenjen vsem, ki so na karkšen koli način povezani z lepotno industrijo - kozmetičnim in frizerskim salonom, SPA in wellness centrom, nohtnim stilistkam in vsemi drugimi, ki uživajo ob soustvarjanju lepote.

 


 

SEJEMSKI %%% POPUSTI!

 

Zagotovo veste - kateri produkt bi si takoj privoščili, če bi bil nekoliko cenejši?

Poleg vrhunske opreme in izdelkov za kozmetiko, frizerstvo, masažne, pedikerske, manikirne  in medicinske tretmaje, dobite na kateri koli kupljeni izdelek na sejmu takojšnji 15% popust.

Poglejte si izdelke v naši spletni trgovini ➡ www.art-kozmetika.com

Potrošni material BeautyTim pa bomo še dodatno znižali, kar 30%. Poglejte tu ➡ www.art-kozmetika.com/potrosni-material-beautytim.html

 


 

SEJEMSKI %%% KUPONI!

 

Na sejmu bomo imeli posebne kupone ugodnosti, kjer boste lahko do marca kupili potrošni material s 30% popusta ali pa si izbrali karkoli iz naše spletne trgovine s 10% popusta.

Poiščite nas, vprašajte za kupon!

 


 

NAGRADNA IGRA!

 

Na sejmu izpolnite listek z nagradno igro in sodelujte v žrebanju za super nagrado za takojšnje polepšanje kože Beauty Derma Roler in serum za pomiritev kože.

Koriščenje Beauty Derma Rolerja ima intenziven učinek na proizvodnjo kolagena in elastina v koži, kar pripelje do pomlajene, čvrstejše in bolj napete kože kot pri uporabi injekcije botoksa.

Preberite si več ➡ www.art-kozmetika.com/beauty-derma-roler.html

 


 

IZOBRAŽEVANJE!

 

Kaj je potrebno vedeti o IPL napravah za varne tretmaje in želene rezultate?

Profesionalni svetovalka za izobraževanje in kozmetičarka Tamara Trstenjak bo podrobno predstavila trajno odstranjevanje dlačic z različnimi IPL napravami. Predstavila bo dve metodi izvajanja tretmana odstranjevanja dlak z različnima aplikatorjema SHR in IPL+RF.

Pridite na strokovno izobraževanje v soboto, 1.12.2018 od 15:00 do 15:40.

 

 

Se vidimo! :) Vaša ekipa ART-Kozmetika