KATERE NAPAKE POČNEJO MASAŽNI TERAPEVTI?

Danes se za maserja lahko okliče že skorajda vsak, ki naredi kratko izobraževanje in obesi certifikat na steno. »Usposobljenih« maserjev in terapevtov kar mrgoli. Vendar to ni glavni problem.

Glavni problem je, ko masažna terapija naredi več škode kot koristi!

VacuRelief Elix VR

 

1.) Mišljenje in obljube, da se bolečina lahko odstrani takoj in bo tako tudi ostalo. Bolečine so se nabirale tekom let zaradi različnih dejavnikov, nepravilne drže, hudih fizičnih naporov in nerazumno je misliti, da bodo večletne bolečine izbrisane po enem masažnem tretmaju.
Tega strankam nikar ne obljubljajte!


2.) Odpravljanje bolečine, namesto vzroka. Pozanimajte se, zaradi česa je stranka prišla k vam. Želi sprostitveno masažo in božanje po hrbtu ali od vas pričakuje, da ji boste pomagali razrešiti vir bolečine, ki ji greni vsakodnevno življenje?

3.) Neposvečanje stranki in miselnost: »Jaz sem izobražen, jaz najbolje vem!«. Huda napaka je, da se stranko obravnava na način: »Kaj pa vi veste, vi samo komplicirate!«
Svoje delo morate oboževati, ga ljubiti, človeka pod vašimi rokami začutiti in mu omogočiti spremembe in zmanjšanje bolečin.
Nonstop enako masiranje od točke A do točke B, melanholično in zdolgočaseno, NI ZAŽELENO!


4.) Nepotrebna uporaba prevelike sile! Pregroba masaža povzroči modrice po telesu in včasih še hujšo bolečino, kot na začetku.
Masaža oziroma terapija ne sme povzročati neprijetne bolečine!
Stranka mora med terapijo čutiti, kako se bolečina manjša, ne pa stopnjuje. Malce manj moči ob pritiskih na telo in ljudje se bodo neskončno bolje počutili.

VacuRelief Elix VR

Osnovni vzrok za vse te probleme pa je vir bolečine pri stranki in sama stranka, ki je poiskala pomoč pri vas. Naj bo to profesionalni športnik ali pa mogoče ženska, ki se je vpisala na fitnes v želji po lepšem telesu, prvi dan pretiravala pri telovadbi in nategnila mišico, mogoče starejša ženica, ki je vajena garati in je bila v svojem življenju ves čas sklonjena, morda gospod, ki cele delavnike sedi v pisarni za mizo na stolu, ki mu ne ustreza. Ljudi, ki potrebujejo pomoč zaradi bolečine, je ogromno.


Namesto vas ne moremo masirati in tretirati ter odpraviti njihove bolečine, lahko pa vam pomagamo hitreje doseči njihov center bolečine in hitreje ponuditi olajšanje in sprostitev.
 


Predstavljamo vam VacuRelief metodo, skrivnost najuspešnejših maserjev in terapevtov!

Metoda združuje izdelke, ki pomagajo hitrejše doseči vir bolečine in jo olajšati ter vakuumsko terapijo. Tako se pospeši absorpcija aktivnih naravnih sestavin, spodbudi se odvajanje vode in čiščenje limfnega sistema! 

VacuRelief Elix VR

Kaj je VacuRelief in zakaj bo spremenil potek masažne terapije? Več preberite tukaj >>

 

VacuRelief metoda izhaja iz uspešnega tretmaja Vacuslim 48 in vas ne bo razočarala.

Ljudjem boste lažje in hitreje pomagali, za kar vam bodo hvaležni.

Vabimo vas na brezplačno izobraževanje VacuRelief metode z Elix izdelki, da se sami prepričate v delovanje naravne vakuumske terapije in hitrejših učinkih od že znanih metod.

Izobraževanje bo potekalo v ponedeljek, 11. februarja ob 9.uri v prostorih ART-Kozmetike v Trebnjem.

Prosimo, prijavite se na prodaja@art-pe.com ali nas pokličite na 059 047 151.

 

Se vidimo! :)