INDIVIDUALNO brezplačno izobraževanje - TOP tretmaji 2022
Rezultati, ki vas bodo pustili odprtih ust!
Zaradi velikega povpraševanja smo se odločili, da organiziramo INDIVIDUALNA brezplačna izobraževanja o najbolj zaželenih tretmajih NOVE GENERACIJE.


O katerih napravah govorimo?

CrioART - naprava, ki je absolutna zmagovalka pri trajnem odstranjevanju maščobnih celic na trebuhu, nogah in zadnjici s pomočjo kriolipolize.  CrioART ima ročnik, s katerim odstranjuje podbradek, česar ostale naprave na tržišču nimajo.


TeslaART - tretmaji s tem aparatom razveseljujejo tiste, ki niso ljubitelji telovadbe in fitnes centrov. Aparat TeslaART posnema telovadbo in daje rezultate oblikovanja mišic, zmanjševanja maščobe ter zmanjšanja diastaze trebušnih mišic.


Frakcionirana radiofrekvenca - tehnologija, s katero se poveča samoobnavljanje kože, odpravlja pa se tudi povešena koža.


SynergyART - najnovejši sistem za nego kože daje rezultate, ki so vidni TAKOJ. Naprava združuje štiri tehnologije: Aqua, OxyGemeo, QuaPollar in uCosmo.


Ker iz lastnih izkušenj vemo, kakšne rezultate dajejo te TOP naprave NOVE GENERACIJE, želimo, da tudi vi občutite kaj pomeni, ko se stranke vračajo s še večjim veseljem. Nove stranke pa neučakano hitijo, da si priskrbijo svoj termin.

Da boste prav vsi imeli možnost obiskati naše izobraževanje, se bomo ustavili na različnih koncih Slovenije.

Mesta se zaradi velikega zanimanja hitro polnijo, zato pohiti, da si zagotoviš mesto na INDIVIDUALNEM brezplačnem izobraževanju - TOP tretmaji 2022.

Kje nas najdete?


KOPER - Sreda, 2. 3. 2022, izberite svoj termin med 9.00 in 19.00 uro 

Prijavite se na INDIVIDUALNO brezplačno izobraževanje o TOP tretmajih 2022 - prijave zbiramo na: tamara@art-pe.com


MURSKA SOBOTA - Četrtek, 10. 3. 2022, izberite svoj termin med 9.00 in 19.00 uro

Prijavite se na INDIVIDUALNO brezplačno izobraževanje o TOP tretmajih 2022 - prijave zbiramo na: tamara@art-pe.com


Prijave so obvezne! Dogovorili se bomo za uro, ki bo ustrezala Vam!

Strokovnjakinja za izobraževanje, kozmetičarka Tamara Trstenjak bo poskrbela za obširno in praktično usposabljanje teh revolucionarnih tretmajev nove generacije.


Se vidimo!

Ekipa ART kozmetike!