Razmišljate o nakupu naprave za trajno odstranjevanje dlak in ne veste katero izbrati?


V živo si oglejte brezplačno online predstavitev trajnega odstranjevanja dlak z napravo eLite ANA SHR IPL+RF.
Seveda vam bomo priporočali našo napravo, ampak imamo za to kar nekaj dobrih razlogov!

  • - Odstranjevanje dlak je neboleče in hitro - saj zaradi nove tehnologije "In motion" ročnika po koži ne rabimo več točkasto postavljati, ampak ga po koži vlečemo. Tako stranka prihrani čas, vi pa lahko v krajšem času zaslužite več.

  • - eLite Ana SHR IPL+RF ni namenjena le trajnemu odstranjevanju dlak - velik plus eLite Ane je, da z njo rešujemo tudi razne problematike kože - uporabljamo jo za fotopomlajevanje, pri hiperpigmentaciji, za kapilare, za zmanjševanje vnetij pri aknah in za odstranjevanje glivic na nohtih.

  • - S pomočjo posebne tehnologije lahko sedaj odstranimo tudi rdeče in sivo pigmentirane dlačice, ki jih prej ni bilo moč odstraniti.

  • - Zaradi LCD zaslona na dotik je upravljanje enostavno.

  • - eLite Ana SHR IPL+RF je že več let naša najbolj prodajana naprava za trajno odstranjevanje dlak - torej je res dobro preizkušena, rezultati so zagotovljeni, za njo imamo vse rezervne dele in pri nas izvajamo servis.

  • - Možen je tudi nakup na obroke ali najem.

  • - Ob nakupu vam napravo pripeljemo, vodja izobraževanja pa vam (in morebitnim zaposlenim) predstavi kako se porablja. Preko mobitela pa vam je na voljo tudi kasneje za vprašanja.KDAJ
:
Torek, 13.9.2022, od 9.00 do 10.30 h
 
KJE:
Preko Google meet-a. Na vaš e-mail boste prejeli povezavo do dogodka. Ne potrebujete nameščati nobene aplikacije.
 
KDO:
Tamara Trstenjak, svetovalka za izobraževanje in prodajo.


 

Prijave so zaključene.
Informacije na:
Countdown