Obiskali smo 9. Kongres kozmetike in velnesa

ART-PE je razstavljal na 9. kongresu kozmetike in velnesa

V soboto 14. 9. 2019 v Domus Medica v Ljubljani smo sodelovali na 9. kongresu velnesa in kozmetike. Poleg tega, da smo sami predstavljali svoje podjetje - aparature in kozmetiko, smo se tudi udeležili več strokovnih predavanj.

Sami smo predstavili laser eLite Ano za trajno odstranjevanje dlak, najnovejši hit ShapeArt II za preoblikovanje in lifting telesa ter obraza, frakcionirano radiofrekvenco za pomlajevanje obraza ter dekolteja in aparaturo z dermoabrazijo ter ultrazvokom.

 

Same aparature smo predstavili glede na povpraševanje ter glede na to, da se večina tretmajev z omenjenimi aparaturami šele začenja. Naprave pa so tudi odlično sovpadale z predavanji zdravnikov in strokovnjakov s svojih področij.


Naše kozmetičarke so se udeležile predavanj:

Zapleti pri estetskih posegih na obrazu (P. Zorman, dr. med., spec. plastične in estetske kirurgije, Kirurgija Zorman)

Ugotovili smo, da moraš biti za vse postopke pripravljen potrpeti zdravljenje ter da resnično načrtno ter skrbno izberemo lepotnega kirurga, kajti nenatančno delo pušča zelo velike posledice.

 

»Microneedlingi«: vrste, mehanizem delovanja in možni zapleti (M. Ložar, dipl. kozm. (VS), VIST)

Sami že izvajamo ta tretma v salonu in smo seveda seznanjeni z vsemi možnimi indikacijami ter kontraindikacijami, ampak ker znanja ni nikoli preveč, smo nekaj novosti le izvedele.

 

Kaj je občutljiva koža in kako jo negovati? (Petra Keršmanc, mag. kozm., VIST)

Zaradi velikega obsega strank z občutljivo kožo, smo se odločili tudi za to predavanje, kjer smo se podučili o vseh nazaželenih učinkovinah v proizvodih, tako da bodo sedaj naše nege če še boljše in bolj učinkovite.

 

Primerjava učinkovitosti profesionalnega laserja in laserja za domačo uporabo pri trajnem odstranjevanju dlačic (K. Jurglič, dipl. kozm. (VS), Medadria d.o.o. in Estetic, Oxana Levak, s.p.)

Ker smo tudi sami strokovnjaki na področju laserjev, je bilo to predavanje nekakšna pika na i. Tu smo dobili še dodatni vpogled v laserje za domačo uporabo, ki se letos še vztrajneje tihotapijo v domove strank. Glede na raziskavo gospe Jurglič je, po pričakovanjih, profesionalni laser v kozmetičnih salonih vsekakor boljša izbira za trajno odstranjevanje dlak.

 

Sam sejem je bil tudi dobro založen z raznimi razstavljavci, ki so se močno potrudili odgovoriti na vsa naša neskončna vprašanja. Mi že komaj čakamo na naslednji 10. kongres.

ART-PE na kongresu kozmetike in velnesa

Kot vedno, pa smo imeli na sejmu tudi nagradno igro, kjer zmagovalec dobi 3x po liter masažnega olja Lady Stella, dišečega, božanskega mmm...

Izžrebali smo in čestitamo vam, g. Maja Vervega!

Prosim, oglasite se nam na prodaja@art-pe.com in nam pošljite svoje podatke, da vam olja čimprej pošljemo!