Ekipa ART-PE je sodelovala in so-oblikovala dogajanje na že 8. Festivalu kozmetike in velnesa, ki ga je organiziral VIST. Kozmetičarke iz Beauty bara in Hiše lepote smo v našem kotičku, na samostojnici predstavile Frakcionirano radiofrekvenco, Dermapen in Cleopatra sladkorno pasto.

ART-PE ekipa na sejmu VIST s svojim kotičkom, kjer se je delilo znanje

Za radovedne obiskovalce in profesionalce smo predstavili različna vrhunska masažna olja in kreme, ki sodijo v sam vrh po kakovosti. Lady Stella je kolekcija, na katero smo zelo ponosni. Sestavljajo jo specialna masažna olja, kreme in aktivatorji, ki zagotavljajo lahkotno drsenje rok ob masaži in zaradi raznolike ponudbe omogočajo izvedbo vseh vrst masaž. Zaradi vsebnosti različnih rastlinskih ekstraktov in eteričnih olj imajo pomirjajoče, sproščujoče ali aktivacijsko delovanje. Lady Stella kolekcija je prijazna do kože, jo neguje in hrani, ne vsebuje umetnih barvil in dišav, zato ne draži kože. Velika embalaža zagotavlja enostavno uporabo in ekonomičnost.

ART-PE kotiček, na katerem ste nas našli

Z veseljem in dobro voljo smo smo odgovarjale na vprašanja vseh obiskovalcev, ki so jih zanimali naši izobraževalni tečaji, naša kozmetika in naše tehnološko napredne naprave.

Odgovarjali smo na najrazličnejša vprašanja

Nekaj obiskovalk se je opogumilo in preizkusilo napravi Frakcionirano radiofrekvenco in Dermapen v živo. Nad rezultati so bile navdušene, koža je bila vidno pomlajena in sijoča že po kratkem tretmaju.

Preizkus naprave FrakcioRF

Udeležile smo se tudi predavanj, ki so bila organizirana na sejmu, kjer smo še razširile znanje, saj so predavanja zajemala vse od UV sevanj pa do ragad na peti.

VIST predavanja 2018

ART-PE ekipa je festival zaključila z lepimi vtisi in uspešno izmenjavo znanj!

 

Komaj čakamo, da se vidimo drugo leto!