Reference

Kozmetični salon LI JU Beauty

Kozmetični salon LI JU Beauty

Tudi v salonu LI JU Beauty sedaj uporabljajo napredno napravo za trajno neboleče odstranjevanje dlak z napravo eLite ANA SHR IPL+RF.  

Rezultati so res zavidljivi in trajni, strankam pa je všeč tudi, da je sam tretma neboleč. Pri nakupu naprave nudimo tudi možnost obročnega plačila za s.p.-je, brez pologa in s takojšnjo odobritvijo. Več o napravi: https://www.art-kozmetika.com/elite-ana-shr-ipl-rf.html

V zadnjem desetletju je industrija lepotnih tretmajev doživela neverjeten napredek, pri čemer se je ena od najbolj inovativnih metod izkazala za lasersko odstranjevanje dlačic. O tej revolucionarni tehnologiji, ki navdušuje z učinkovitostjo, natančnostjo, trajnostjo in udobjem, ki ga ta metoda prinaša, smo se pogovarjali s strokovnjakinjo Sabino Zenković, lastnico LI JU Beauty salona, ki kot prvi v Lenartu ponuja lasersko odstranjevanje dlačic.

Nadležne dlake so pogost kozmetični problem, ki prizadene tako moške kot tudi ženske. Britje, voskanje, uporaba krem za odstranjevanje dlak - te metode so običajno začasne in zahtevajo redno ponavljanje. Poleg tega pogosto povzročajo draženje kože, vrezovanje, srbečico in pustijo neprijetne sledi, ki negativno vplivajo na naše samozavest in počutje. Mnogi ljudje si želijo trajne rešitve za odstranjevanje dlak. So to le sanje ali je to postalo že realnost?

Lasersko odstranjevanje dlačic je postopek, ki temelji na uporabi visoko intenzivne svetlobe, ki jo oddaja laser za uničenje lasnih mešičkov in preprečuje njihovo ponovno rast. Ključna prednost te metode je njena natančnost in trajnost, saj lahko doseže odlične rezultate brez bolečine, ki jo povzročajo druge metode, kot so britje, depilacija z voskom ali električno odstranjevanje dlačic. Pomembno je omeniti, da je postopek varen in neboleč, pri čemer večina ljudi opisuje le rahlo mravljinčenje ali občutek toplote med samim zdravljenjem. Bolj je dlaka črna in močna, boljši in hitrejši so efekti. Pri svetlejši dlaki gre počasneje. Najbolj priporočljivo je izvajati terapije od konca septembra do aprila na predelih, ki so odkriti in izpostavljeni soncu, pri zakritih predelih pa nismo časovno omejeni.

Število terapij, potrebnih za odstranjevanje dlačic z laserjem, je odvisno od več dejavnikov, vključno s tipom kože, barvo dlačic, območjem telesa, ki ga želite obdelati, in individualnimi značilnostmi rasti dlačic posameznika. Kljub temu je večina strokovnjakov za lasersko odstranjevanje dlačic soglasna, da je za optimalne rezultate potrebno osem sej. Te so razporejene v časovnih intervalih, odvisno od rasti dlačic na območju, ki ga obdelujemo. To je posledica dejstva, da se dlačice nahajajo v različnih fazah rasti (aktivna, prehodna, mirovanje), in da je lasersko odstranjevanje dlačic najbolj učinkovito, ko so dlačice v aktivni fazi rasti. Na odstranjevanje je potrebno prihajati na 4-6 tednov, a Sabina pove, da je potrebno prisluhniti telesu, ki nam narekuje tempo.

Prednosti:

1. učinkovitost in dolgotrajni rezultati,
2. ni ureznin, ni vraščenih dlak, ni vsakodnevnega britja,
3. hitro in neboleče,
4. primerno za odstranjevanje dlačic na skoraj vseh delih telesa, vključno z obrazom, pazduhami, bikini predelom, nogami, hrbtom in prsnim košem.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16.00h

 

Prejšnja Kriolipoliza in Elektromagnetna Stimulacija (Tesla): Primerjava in Razlike Naslednja Zakaj je strojček za pedikuro WATERSPRAY ECO najboljša izbira?
To Top