Roll on vosek za depilacijo - patron - GOJI JAGODE | veliki aplikator 100ml

0,99 € 0,81 € 1,90 €
Na zalogi

Pakiranje: 100ml vložek / patron.  

Depilacijski vosek z Roll on sistemom je primeren za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele, saj na kožo deluje pomirjujoče in regeneracijsko.

Vosek  je olje topen – odstrani se z oljem, ki ga najdete tukaj.


Šifra:
02060404501101052

Roll-on vosek GOJI JAGODE z vsebnostjo goji jagod nudi odličen oprijem in učinkovito ter nežno odstrani močne dlačice. Vsebnost aktivnih sestavin goji jagod, ki so bogate z amino kislinami in dragocenimi antioksidanti nudijo koži esenco mladosti. Visoka vsebnost vitamina C krepi kolagenska vlakna in zmanjša rdečico. 

Roll-on vosek GOJI JAGODE se enostavno odstrani s pomočjo depilacijskih trakov in ne pušča sledi voska.

Roll-on vosek GOJI JAGODE je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

Po depilaciji priporočamo tudi uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka ali hladilni balzam za nego kože z dodatkom alantoina, šipka in mentola kozmetike Lady Stella.

Vosek za depilacijo z Roll on sistemom zagotavlja neagresiven način odstranjevanja dlak in tako dosega odlične rezultate. Zaradi vsebnosti smole, se lahko depilacijski vosek v vložku Roll on, uporabi pri višji temperaturi kot pri tradicionalnih voskih. Pore se zaradi toplote odprejo, vendar pa se smola zaradi tankega nanosa takoj ohladi in ne povzroča občutka toplote. Z uporabo traku pa se nato enostavno odstrani.

Značilnosti visoko, kvalitetnega depilacijskega voska – roll on, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

Depilacijski vosek v vložku Roll on, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. K kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.

Navodila za uporabo: 


Depilacijski vosek v vložku - roll on se v grelcu voska namenjenim za gretje roll on voskov segreva približno 20 minut. Pred segrevanjem se odstrani lepilni trak z valjčka, nato pa se preko traku za depilacijo preveri vrtljivost valjčka. Depilacijski vosek se nato nanese na kožo v tankem sloju v smeri rasti dlačic. Na namazan predel se položi depilacijski trak in se ga pogladi, da se popolnoma oprime voska.  Depilacijski trak se nato odstrani z energičnim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak.

Vosek je olje topen – odstrani se z oljem.

 

Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Za dodatne informacije nas pokličite na tel: 059/047-151 ali gsm: 041/794-492.

 

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

Sestavine (INCI):

cera depilatoria bacche di goji


Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szőnyi út 41.


 

 

Kozmetična oprema. Prodaja kozmetične opreme.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top