Roll on vosek za depilacijo - patron - TOSKANSKO VINO | veliki aplikator 100ml - ODPRODAJA

Izkoristite popust in prihranite -10% ob nakupu kozmetike Sara beauty SPA - samo od petka do nedelje >>

Akcija velja za nakup izdelkov Sara beauty SPA na zalogi -
preko spletne strani 
www.art-kozmetika.com 
od 3.2. do 5.2.2023.

Do konca akcije -10% na kozmetiko Sara beauty SPA

Roll on vosek za depilacijo - patron - TOSKANSKO VINO | veliki aplikator 100ml - ODPRODAJA

2,00 €

Brez DDV: 0,81 € Z DDV: 0,99 €

PATRONI SE ODPRODAJAJO, KER SE SLABŠE TOPIJO!


Depilacijski vosek z Roll on sistemom TOSKANSKO VINO je primeren za uporabo na področjih kjer so prisotne čvrste in močne dlačice.


Toskansko vino in sončnično olje preskrbita kožo z antioksidanti in hranilnimi snovmi. 


 


Vosek  je olje topen – odstrani se z oljem, ki ga najdete tukaj.Za uporabo voska v kaseti - patronu potrebujete grelec za vosek (kliknite za povezavo).

Šifra:
02060404501101054

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Roll-on vosek TOSKANSKO VINO nudi odličen oprijem in učinkovito ter nežno odstrani močne dlačice. Primeren za uporabo na vseh področjih telesa. Še posebej se priporoča njegova uporaba na področjih kjer so prisotne močne in čvrste dlačice. 

Vsebnost toskanskega vina in sončničnega olja zagotavljata vosku lastnosti enakomernega in tankega nanosa, koža pa je preskrbljena z antioksidanti in hranilnimi snovmi. 


Roll-on vosek TOSKANSKO VINO se enostavno odstrani s pomočjo depilacijskih trakov in ne pušča sledi voska.

Roll-on vosek TOSKANSKO VINO je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

Po depilaciji priporočamo tudi uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka ali hladilni balzam za nego kože z dodatkom alantoina, šipka in mentola kozmetike Lady Stella.


Vosek za depilacijo z Roll on sistemom zagotavlja neagresiven način odstranjevanja dlak in tako dosega odlične rezultate. Zaradi vsebnosti smole, se lahko depilacijski vosek v vložku Roll on, uporabi pri višji temperaturi kot pri tradicionalnih voskih. Pore se zaradi toplote odprejo, vendar pa se smola zaradi tankega nanosa takoj ohladi in ne povzroča občutka toplote. Z uporabo traku pa se nato enostavno odstrani.

 

Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska – roll on, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

 

Depilacijski vosek v vložku Roll on, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.

 

Navodila za uporabo: 

Depilacijski vosek v vložku - roll on se v grelcu voska namenjenim za gretje roll on voskov segreva približno 20 minut. Pred segrevanjem se odstrani lepilni trak z valjčka, nato pa se preko traku za depilacijo preveri vrtljivost valjčka. Depilacijski vosek se nato nanese na kožo v tankem sloju v smeri rasti dlačic. Na namazan predel se položi depilacijski trak in se ga pogladi, da se popolnoma oprime voska.  Depilacijski trak se nato odstrani z energičnim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak.

Vosek je olje topen – odstrani se z oljem.

 

Sestavine (INCI): 

tuscany cera depilatoria INCI vino


Odgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

 

Kozmetična oprema. Prodaja kozmetične opreme.Za rabljene izdelke ni garancije.
Rabljene izdelke si je možno ogledati v živo pred nakupom - prevzemom, vračilo ni možno.
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...