ShapeART+ | 5v1 - napredna tehnologija za oblikovanje telesa

15.490,00 € 12.696,72 €
Preveri dobavljivost

S ShapeART+ napravo preoblikujemo telo, odpravljamo celulit in izvajamo liftinge po celem telesu.

ShapeART+ je sestavlja vrhunski sistem z zaslonom na dotik, odlikuje pa ga tudi privlačen dizajn.

Zmožnosti ShapeART+ | 5v1 so:

- Radiofrekvenca (RF),
IR (infrardeče) valovanje,
- lipomasaža, 
- vakuum in
- vakuum dvoglavna kavitacija.

Za ogled delovanja naprave pokličite 051 883 444.

Na voljo je tudi najem. 

Za lastnike salonov:
400€/mesec, minimalni najem 6 mesecev. 
500€/mesec, minimalni čas najema 2 meseca.

Ta izdelek je na voljo samo poslovnim uporabnikom. Za ogled cene se prijavite tukaj.

Naprava ShapeART+ je najnaprednejši sistem za oblikovanje telesa, napenjanje povešene kože, odpravo gubic in še posebej uspešen sistem za odpravo celulita. 

S pomočjo 5 različnih ročnikov ali aplikatorjev lahko ShapeART+ uporabljamo po celem telesu. Vsak ročnik je specializiran za posamezen del telesa. 


 Kako poteka tretma s ShapeART-om 

 


Kakšni so rezultati tretmajev z napravo ShapeART+-om?

Slika po 1. 2. in 3. tretmaju.
Pozor! - tako dober rezultat je viden kljub temu, da se pri tretmaju ni uporabila dvojna vakuumska kavitacija, ki jo ShapeART sicer tudi omogoča!

rezultati po tretmajih s ShapeART-om


Slika stranke, ko je začela in ko je končala s tretmajem

ShapeART+ ShapeART+

ShapeART+

shape art tretma - prej potem

 


Rezultat po 5. mesecih (12 tretmajih):

prej_potem


Kako deluje ShapeART+?

V kozmetiki in zdravstvu poznamo številne uspešne tehnologije s katerimi zdravimo in pomagamo. S sistemom ShapeART+ smo združili štiri učinkovite tehnologije v en celoten sistem -  eno napravo – ShapeART. Tehnološki pristopi ShapeART-a učinkovito pospešijo metabolizem maščobnih in vlaknastih celic, kar prispeva k oblikovanju postave in odstranitvi celulita.

Zmožnosti ShapeART+ | 5v1 so:

- Radiofrekvenca (RF),
- IR (infrardeče) valovanje,
- lipomasaža, 
- vakuum in
- vakuumska dvoglavna kavitacija.

  

Združitev teh tehnologij pomeni zelo učinkovite rezultate in zato štejemo ShapeART+ kot najnaprednejši sistem za oblikovanje telesa.

ShapeART+

1. Radiofrekvenca

Med posegom s ShapeART-om je ena izmed nalog tudi, da se prenaša majhen električen tok skozi tkivo s čimer dobimo energijo, ki ji pravimo radiofrekvenca. Medtem se sprošča tudi toplotna energija, ki deluje kot nekakšno globinsko segrevanje kože. S tem procesom se aktivirajo kolagenska in elastinska vlakna, ostale komponente dermisa pa se začnejo obnavljati. Vlakna se s tem okrepijo in zato postane koža napeta, zmanjšajo se gubice, izboljša se celična organizacija, videz pomarančne kože izgine in koža izgleda lepše, čvrsteje in privlačneje.

Radiofrekvenca je izredno uspešna, neškodljiva, neinvazivna (neboleča) metoda za izvajanje lepotnih tretmajev. S tretmajem z radiofrekvenco spodbujamo stimulacijo kolagena, kar izboljša mikrocirkulacijo v našem tkivu in prične se izvajati lipoliza (odstranjevanje maščob in celulita).

 

shema

Z radiofrekvenco največkrat izvajamo poseg na območjih obraza, vratu, rok, trebuha, stegen in zadnjice.

 

2. Infrardeči laser 940 nm (near infrared diod laser)

Številne študije so pokazale, da je infrardeča svetloba dokazano zelo zdrava, saj gre za naravno svetlobo - kar pa štejemo tudi kot nekakšen naravni vir energije. S tem ko segrevamo, dosežemo zmanjšanje številnih nepravilnosti na koži, pospeši pa se tudi tvorba kolagena. Z valovno dolžino 940 nm lahko z lahkoto prodremo v tkivo in zelo enakomerno razpršimo toploto po tkivu. Po tretmaju deloma izginejo kapilare in področja z rdečicami na koži, izgled kože je bistveno lepši.

3. Lipomasaža

Mehanska masaža z valjčki ustvarja kožno gubo, hkrati pa gnete tkivo. To pa omogoča mehanično pospeševanje odtekanja nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem s čimer učinkovito zmanjšujemo celulit. Temu rečemo tudi lipomasaža.

Deluje na kožo in podkožno tkivo. Dva valjčka, ki se vrtita vsak v svojo stran, ustvarjata kožno gubo in hkrati širita prostor med celicami, zaradi česar se bistveno popravi prekrvavitev.

 

4. Vakuum

Vakuumsko masažo so odkrili že davnega leta 1550 let pred našim štetjem, kar lahko preberemo v prvem znanem dokumentu o kozmetiki Papyrus Ebers.

Z vakuumom dobimo lokalno mikrocirkulacijo kar pa omogoča, da se koži vrnejo hranilne snovi in potreben kisik. S tem dosežemo, da koža ponovno vzpostavi stanje katero je bilo pred nastankom celulita.

S premikanjem ročnika v določene smeri s pomočjo limfnega sistema odplaknemo razne nečistoče v tkivu. Z ustvarjanjem vakuuma dobimo podtlak, ki razširi kapilare v podkožju, kar zelo izboljša prekrvavitev na predelu na katerem izvajamo tretma. Rezultat takega tretmaja pa je uspešno zmanjšan obseg in pojavnost celulita.

Delovanje vakuumske masaže ima številne pozitivne učinke: učinkovit boj proti celulitu, anti-ageing terapijoodplavlja se zastala tekočina, izboljša se funkcija tkiv, izboljša se proces presnove po telesu, izboljša krvni in limfni obtok, zmanjšajo se edemi, pospešuje se izločanje znoja in loja, povečuje se mišični tonus, celotneo telo se globinsko sprosti, omili se kronične bolečine, pomaga pri kvalitetnejšemu spancu, lajša dihalna obolenja… 

 

5. Vakuumska dvoglavna kavitacija

Vakuumska kavitacija je neinvazivna / neboleča, varna in hitra alternativa liposukciji ter hkrati izjemno učinkovita terapija proti celulitu. Spremembe na predelih trebuha, zadnjice, stegen, bokov, kolen in nadlahtnic so hitre in učinkovite, rezultati pa so vidni takoj. Ne potrebuje anestezije in dolgotrajne odsotnosti in ne pušča brazgotin.

Deluje kot »nekirurška liposukcija« . Viden rezultat se pokaže že po prvi terapiji (od 1-4 cm), celotnemu organizmu pa omogočimo, da se prečisti, izboljša prekrvavitev, zviša tonus in odstrani celulit.

Kavitacija omogoča koncentracijo energije na določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razgradnjo maščobnih celic v podkožnem tkivu. Površina kože, žil, živcev in mišic ostane nedotaknjena. Maščoba iz razpršenih maščobnih celic se vlije v intersticijsko tekočino v obliki trigliceridov, pri čemer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Glicerol, topen v vodi, prodira v krvni obtok in se uporablja kot vir energije, netopne proste maščobne kisline potujejo v jetra, kjer se raztopijo kot katera koli druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

 ShapeART+

Upravljanje sistema ShapeART

Sistem ShapeART ima tudi svojo programsko opremo. Na zaslonu z upravljanjem na dotik so vsi osnovni parametri za delovanje in pa tudi področje delovanja in gibanje ročnika. Ob predaji aparat ShapeART izvedemo tudi usposabljanje za delo z aparatom.

 

Tehnične lastnosti

Zaslon glavna enota:
- občutljiv na dotik 12”

Zasloni aplikatorjev:
- aplikator 1:2, 4”
- aplikator 2:1, 9"

Vakuum:
pulzni način s pulznimi zamiki 0,5s - 7,5s

Podtlak:
a) Absolutni tlak: 10kPa do 80kPa
b) Relativni tlak: 20kPa do 90kPa

Hitrost valjčkov:
0 - 36 rpm (vrtljajev na minuto)

Način delovanja valčkov:
avtomatsko

Frekvenca radiofrekvence RF:
1 - 10 MHz

Moč RF energije:
60J/cm³ max.

Laser:
940nm (IR laser)

Moč laserja:
20W max.

Aplikator:
4x, avtomatska zaznava

Velikost delovnega področja aplikatorja:
4mm x 7mm; 8mm x 25mm;
30mm x 50mm; 40mm x 60mm;

IC brezžična kartica za upravljanje

Električne zahteve:
AC 230V, 50Hz

Teža naprave:
50kg

Dimenzije:
480mm x 410mm x 1015mm

 

Najpogostejša vprašanja

1. Kaj je ShapeART?
ShapeART je naprava za oblikovanje postave. Združuje štiri vrste tehnologije: bipolarno RF, infrardeči laser 940nm, vakuum in mehansko obdelavo tkiva. Ti tehnološki pristopi učinkovito pospešijo metabolizem maščobnih in vlaknastih celic, kar prispeva k oblikovanju postave in odstranitvi celulita.

2. Koliko tretmajev potrebujemo, da so vidni rezultati?
Za oblikovanje telesa sta optimalna do 2 tretmaja tedensko, ki trajata do 30 minut
1 kura vsebuje 10 tretmajev.
Obraz in področje okoli oči: 1 tretma tedensko, vsak tretma traja od 5 minut, 1 kura pa je sestavljena iz 10 tretmajev.

3. Kako dolgo traja en tretma? Kdaj pride do učinka?
En tretma po celotnem telesu lahko traja od 45 -  60 minut, če pa je to lokalni tretma pa traja do 15 minut. Ena tretmajska kura je sestavljena iz 10 tretmajev.
Učinek tretmajev se opazi po približno enem ali dveh mesecih. Obseg stegen se zmanjša okoli 1cm – 5 cm, obseg pasu 2 – 6 cm. Zelo pa pridobimo na tonusu, čvrstosti in elastičnosti po našem telesu saj se izboljša od 50% pa vse do 75%.


4. Ali je uporaba naprave ShapeART varna? Kakšne občutke vzbuja pri klientu?
Naprava je zasnovana z vsemi medicinskimi tehnologijami zato je povsem varna in je poseg pa neboleč.

5. V kakšnem stanju je klient po koncu tretmaja?
Naprava ShapeART spodbuja metabolizem maščobnega tkiva in zato razkrojene maščobne celice absorbira limfni sistem, ki se izliva v krvni obtok in del razgrajene maščobe potuje v jetra, ostalo pa v ledvice. Posledično ima klient lahko večjo potrebo po izločanju urina.

6. Zakaj ima klient občutek, da iz njega izhaja vročina?
S pomočjo bipolarne RF lahko prodiramo od 5mm pa do 15mm globoko pod kožo in zato je izločanje toplote počasnejše. Ob uspešnem izvajanju tretmaja lahko občutek vročine traja od pol ure pa do ene ure.

7. Kakšna so navodila za čas po tretmaju?
Po tretmaju se ni priporočljivo intenzivno sončiti, za nekaj ur pa se je priporočljivo se je izogibati surovi in pekoči hrani.

8.Ali sme biti klientka deležna tretmaja v obdobju menstruacije?
Tretmaji v tistem času niso ravno priporočljivi, saj so takrat živčni končiči občutljivešji in ima koža manjšo odpornost.

9. Ali lahko vsakdo upravlja s to napravo?
Čeprav je uporaba ShapeART-a sila preprosta, je priporočljivo da oseba opravi sistem usposabljanja pri podjetju ART-PE d.o.o.

10. Kakšen je učinek uporabe ShapeART naprave?
Odstrani ali popravi se okoli 65% globljega tkiva in zgornjih plasti kože. Boki se zožijo za več kot 3,2 centimetra. Številni klinični testi so pokazali, da pride do učinka oblikovanja postave že kmalu po tretmaju.

11. Zakaj je ta naprava uspešna pri tretmaju globljega tkiva in zgornjih plasti kože?
V tem sistemu so združene štiri najbolj uspešne tehnologije v eno napravo ShapeART. Te združene tehnologije učinkovito pospešujejo metabolizem maščobnih in vlaknastih celic pri čemer se oblikuje postava in odstranjuje celulit.

12. Katera tretmajska načela veljajo za to napravo?

Med delovanjem se segreva podkožno tkivo in dermis, kar pospešuje lokalni metabolizem. Posledice tega so: napenjanje kože, lifting kože na očmi, odstranjevanje črnih kolobarjev okrog oči, oblikovanje postave, zmanjševanje celulita, izboljševanje tonusa,… 

13. Kako točno prihaja do oblikovanja postave in napenjanja kože?
Pri oblikovanju postave se nam s pomočjo infrardečega laserja z 940nm močno poveča fleksibilnost kože, poveča pa se tudi količina nastalega kolagena in spandeksa.
RF energija segreva podkožno maščobo in zmanjša maščobne celice.
Lipomasaža pospešuje krvni obtok in metabolizem maščobe.
Pri liftingu obraza laser obnavlja kolagen in elastična vlakna in tako zmanjšuje pojavnost gubic.
RF pa segreva podkožno maščobo in vezivno tkivo in pospešuje metabolne procese.


14. Kakšen učinek ima lahko ta naprava?
Ta naprava ima veliko pozitivnih učinkov, kot so: napenjanje kože in odstranjevanje podočnjakov okrog oči, odstranjevanje maščob in oblikovanje postave, obnavljanje telesa po porodu, izboljšuje stanje globljega tkiva, zmanjšuje obseg strij in celulita.


Vprašanja v zvezi s tretmajem obraza

1. Ali pride pri različni koži do različnih učinkov?
Najverjetneje da, saj imamo več vrst kože. Opazen je večji učinek, če izvajamo tretma na mastni koži, saj se vlakna suhe kože slabše ožijo kot pri mastni koži. Za povečanje učinka prej suho kožo pred začetkom in po koncu tretmaja navlažite. Priporoča pa se tudi redna uporaba vlažilnih krem.

2. Kako dolgo traja neposredni učinek enega tretmaja obraza?
Predvidoma 3-7 dni.

4. Ali sme biti tretmaja deležen klient z vbrizganim polnilom?
Nikakor ne, saj materiali niso sposobni prenesti tako visoke temperature.

6. Ali sme biti tretmaja deležen klient s porcelanastimi vsadki in zalivkami?
To je odvisno od klientove vzdržljivosti pri prenašanju tretmaja.

7. Ali sme biti tretmaja deležen klient s kovinskim zobom?

To je odvisno od klientove vzdržljivosti pri prenašanju tretmaja;
Nekateri klienti, kateri so zelo vzdržljivi so lahko deležni tretmaja vendar, če na obdelovano mesto položite košček bombaža.

8. Ali sme biti tretmaja deležen klient z alergično kožo?

Ne.

9. Zakaj ne smejo biti deležni tretmaja ljudje z obraznim nevritisom?
Ker ne smejo biti izpostavljeni nikakršni stimulaciji.

10. Ali sme biti klient deležen hkratnega tretmaja s to napravo in IPL tretmaja?
Priporočljiveje je, če se tretma izvaja dan ali dva pred IPL tretmajem ali pa 7 dni po IPL tretmaju.

11. Koliko časa mora miniti od zacelitve rane, preden je lahko klient deležen tega tretmaja?
Vse je odvisno od globine rane. Moramo paziti, da četudi je rana površinsko zaceljena, je treba še vedno nekaj časa počakati, da se koža obnovi tudi v globini. Predvidoma je po operaciji trebuha počakati od enega pa do treh mesecev.

Vprašanja v zvezi s tretmajem v okolici očesa

1. Kakšen je občutek med tretmajem okoli oči?
V predelu očesa občutimo toploto, ki pa izgine po 20 minutah.

2. Kakšni so rezultati, občutki po tretmaju na očesu?

Koža ob kotičkih očes je bolj napeta in čvrsta, zmanjšajo se črni kolobarji okrog oči in gubice. Možno je tudi, da klient dobi milejšo oteklino, ki mine čez 2-3 dni.

3. Kakšen je učinek tretmaja na prirojene črne kolobarje okrog oči?

Da je razlika zares opazna je potrebno veliko število tretmajev.

4. Kakšen je učinek na podočnjakih?

Podočnjaki so lahko polnjeni z maščobo ali edemični, koža je ohlapna. Učinek na maščobnih podočnjakih je počasnejši kot na edemičnih, kjer je sprememba hitrejša in opaznejša. Rezultati se pojavijo po 1-3 tretmajih.

5. Ali lahko izvajamo tretma na gubicah zgornje veke?
Z dobrim razvojem naprave smo pomislili tudi na to in omogočili zelo dober učinek.

 

Varen nakup

Vse naše naprave imajo garancijo, imamo pa tudi lasten servis.

Pred nakupom se lahko prepričate o delovanju ShapeART-a v našem salonu v Hiši lepote v Novem mestu.

Možen je tudi najem ShapeART-a ali obročno plačilo.
Ali vam je nakup na obroke omogočen ali ne, vas ponavadi obvestimo že v istem dnevu.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top