Sterilizator na vroči zrak TAU 1,5L

299,00 € 245,08 €
Preveri dobavljivost

Primeren za kozmetične salone, frizerske salone in ordinacije. Dovolj velik za sterilizacijo enega kompleta za pedikuro.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 10.17 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Sterilizator na vroč zrak (0-200 st.C.) ima prostornino 1,5L.

Mere posode za sterilizacijo:
  - širina 24,5cm
  - višina 5,5cm
  - globina 11,5cm

Primeren za kozmetične salone, frizerske salone in ordinacije. Dovolj velik za sterilizacijo enega kompleta za pedikuro.

Sterilizator na vroč zrak deluje na principu kroženja vročega zraka pri temperaturi do 200oC.  Pomembno je upoštevati, da so vsi instrumenti pred sterilizaciji popolnoma suhi. Pri sterilizatorju na vroči zrak je postopek sterilizacije popolnoma avtomatiziran. Ima možnost nastavljanja temperature in časa sterilizacije.

Sterilizatorju je priložena tudi notranja košarica za vstavljanje instrumentov.

Sterilizacija kozmetičnih instrumentov s sterilizacijo z vročim zrakom zadovolji zahtevam inšpekcije.
Garancija sterilizatorja : 1 leto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V sterilizator na vroč zrak lahko vstavimo kaseto za sterilizator (21 x 10 x 4). Sterilizatorju ni priložena.

Oglejte si še ostalo opremo za sterilizacijo.

V kolikor potrebujete tudi kvalitetne instrumente za pedikuro jih imamo na zalogi po izjemno ugodnih cenah. Lahko si sestavite tudi set za pedikuro.

 

9. člen P R A V I L N I K A o minimalnih sanitarno zdravstvenih pogojih za opravljanje dejavnosti higienske nege in drugih podobnih dejavnosti

(sterilizacija opreme in pribora)

(1) Nosilci dejavnosti, pri kateri prihaja do možnosti, da oprema in pribor prihaja v stik s telesnimi tekočinami, morajo izvajati sterilizacijo opreme in pribora.

(2) Nosilec dejavnosti, ki izvaja sterilizacijo opreme in pribora, mora imeti izdelan načrt sterilizacije opreme in pribora. Načrt sterilizacije opreme in pribora mora vsebovati naslednje: kaj se sterilizira, kdaj se izvaja sterilizacija, kdo izvaja sterilizacijo, način sterilizacije, nadzor delovanja sterilizatorja s kemičnimi indikatorji in način vzdrževanja sterilizatorja. S kemičnimi indikatorji je treba nadzorovati vsako serijo sterilizacije opreme in pribora.

 

 

V ponudbi imamo tudi profesionalne frizerske škarje po akcijskih cenah.

Frizerske škarje 074
Frizerske škarje 1014
Frizerske škarje J.P.

 

 

Ne spreglejte tudi revolucionarne krtače za lase Michel Mercier in Tan Taz Dtangler, s katerimi postane česanje las užitek. Krtače Michel Mercier in Tan Taz Dtangler imate lahko kot dodatno ponudbo tudi v vašem frizerskem salonu. Omogočamo vam, da jih dobite takoj, plačate pa jih šele ko jih boste prodali.

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top