Ruck strgalo za trdo kožo

17,90 € 14,67 €
Na zalogi

Ruck strgalom za trdo kožo, ki v dolžino meri udobnih 14,5cm, lahko uspešno postrgate odvečno kožo s stopal. Ruck odstranjevalec ima navpične reze, tako da ni bojazni, da bi se lahko porezali. Ročaj je narejen iz nerjavečega jekla, da lahko strgalo uporabljate tudi pod tušem. Zato je Ruck odstranjevalec trde kože primeren tudi za dezinfekcijo in sterilizacijo.

Naša stopala se niso sposobna sama vlažiti, včasih nosimo še neprimerno obutev in takoj se pokažejo posledice - trdna, zategla in poškodovana koža na naših podplatih. Za odstranjevanje trde kože vam priporočamo odstranjevalec trde kože Ruck, da pa bi vam zagotovili kar najboljši videz stopal dlje časa, pa vam priporočamo tretma, ki je enostaven in bo poskrbel, da bodo vaša stopala mehka in nežna na dotik.

 

Preden uporabite strgalo za odstranjevanje trde kože, morate noge ustrezno navlažiti in očistiti. Izjemna v boju z nečistočami in neželenimi organizmi je izredno hidratantna Solna kopel za noge s pepermintom, saj morska sol razkuži in nevtralizira našo kožo, poprova meta pa osveži naša stopala. Stopala namakajte 5-10min, potem pa uporabite Ruck strgalo za trdo kožo.

 

Solna kopel za noge s pepermintom

 

Z Ruck strgalom za trdo kožo, ki v dolžino meri udobnih 14,5cm, počasi postrgajte odvečno kožo s stopal. Ruck odstranjevalec ima navpične reze, tako da ni bojazni, da bi se lahko porezali. Ročaj je narejen iz nerjavečega jekla, zato lahko strgalo uporabljate tudi pod tušem. Ruck odstranjevalec trde kože je tako primeren za dezinfekcijo in sterilizacijo.

 

Po končani odstranitvi trde kože pa vam priporočamo ultimatno razvajanje in mehčanje vaše kože na stopalih in podplatih s Terapevtsko masažno kremo Citrus & Mint. Vrhunska pedikurna krema za masiranje ščiti pred hrapavostjo med prsti in jih vlaži, koža postane gladka in zdrava. Terapevtska masažna krema je izdelana iz naravnih eteričnih olj in ekstraktov.

 

Naravna krema za masiranje ima poleg izjemnega delovanja na vašo kožo še več pozitivnih lastnosti: je brez vonja, zmanjša potenje, zmehča, pomirja in vlaži kožo. Aktivne terapevtske sestavine masažne kreme Citrus & Mint pospešujejo regeneracijo kože, nadoknadijo manjkajoče maščobne sestavine na vaši koži in obnavljajo vlažnost vaše kože.

 

 Terapevtska masažna krema za noge Citrus & Mint

 

Za vas smo ustvarili kombinacijo najboljših izdelkov za vaše noge. Skupaj z redno uporabo bodo vaše noge vedno svilnato mehke in dišeče, vi pa sproščeni in samozavestni.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top