TEČAJ O PRAVILNI UPORABI KOZMETIČNE NAPRAVE S FUNKCIJAMI DIAMANTNE DERMABRAZIJE, ULTRAZVOČNEGA ČISTILCA, ULTRAZVOKA in TOPLO-HLADNE TERAPIJE

250,00 € 204,92 €
Dobavljivo v nekaj dneh

Tečaj je namenjen vsem tistim, ki si želijo v svojo kozmetično dejavnost vključiti uporabo različnih tehnologij, ki so pomembne za dosego boljših rezultatov nege obraza ali tistim, ki že imajo in uporabljajo tovrstne tehnologije, vendar bi želeli pridobiti dodatno znanje.  Z dodatno pridobljenim znanjem pa boste lahko strankam suvereno razložili, zakaj bi bila omenjena terapija primerna za obravnavo določenih težav kože.

Za poizvedbo datuma in prijavo na tečaj nam pišite na email: prodaja@art-kozmetika.com

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.22 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Pravilna uporaba in kombinacija različnih tehnologij ter sočasna uporaba kozmetičnih izdelkov potrebuje za kakovostno, varno in učinkovito izvedbo kozmetične nege ustrezno znanje in praktično usposobljenost. Vse skupaj vas lahko naučimo na tečaju s katerim si boste zagotovili suveren pristop k odpravljanju nečiste kože vaših strank.

 

Vsi se zavedamo, da hiter razvoj kozmetične industrije prinaša vedno nove in inovativne izdelke ter kozmetično učinkovite snovi, ki pa potrebujejo nemalo znanja za njihovo pravilno uporabo, še posebej če jih želimo kombinirati  z različnimi aparaturnimi tehnikami.

 

Ravno s tem namenom smo se pri podjetju ART-PE odločili, da vam omogočimo izvedbo tečaja s katerim boste pridobili nova znanja in praktično usposobljenost za izvedbo terapij z diamantno dermabrazijo, ultrazvočnim čistilcem, ultrazvokom in toplo-hladno terapijo.

 

Tečaj zajema:
- teoretično razlago tehnologij in indikacije,
- diamantne dermabrazije
- ultrazvočnega čistilca
- ultrazvoka
- toplo - hladne terapije
- praktični prikaz terapij za vse zgoraj naštete tehnologije,
- možnost kombinacije navedenih tehnologij in zaporedje njihove uporabe v postopku kozmetične nege
- uporabo primernih kozmetičnih učinkovin oz. kozmetičnih izdelkov, ki se uporabljajo v kombinaciji z ultrazvokom oz. toplo-hladne terapije,
- posebni popust pri nakupu multifunkcionalne kozmetične naprave, ki vsebuje kombinacijo navedenih tehnologij.

 

 


 

 

Po približno 3 urnem izobraževanju boste tako usposobljeni za pravilno in uspešno izvajanje terapij diamantne dermabrazije, ultrazvočnega čistilca, ultrazvoka in toplo-hladne terapije.

 

Naše mnenje je, da le uspešno in kakovostno izveden postopek nege obraza, ki daje uspešne rezultate in ima individualen pristop vedno znova pripelje vašo stranko nazaj v vaš salon, saj bo želela ponovno izvedbo terapij, ki dajejo vidno izboljšane rezultate.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top