TeslaART Clinic EMS-RF-BMI

12.590,00 € 10.319,67 €
Na zalogi
Prednosti:
- Poleg tehnologije EMS, vsi aplikatorji vsebujejo tudi radiofrekvenco.
- Vsem dobro poznan Android sistem za upravljanje naprave.
- Poseben analizator za merjenje telesne maščobe, vode v telesu in ostalih telesnih lastnosti - možnost pošiljanja meritev na strankin e-mail.
- Podloga za izvajanje vaj za medenično dno.

Ta izdelek je na voljo samo poslovnim uporabnikom. Za ogled cene se prijavite tukaj.

TeslaART Clinic EMS-RF-BMI je izjemno učinkovit stimulator mišic za hujšanje in oblikovanje postave.

Kar ga loči od drugih podobnih naprav - je posebna tehtnica, ki ne beleži le kilogramov, ampak tudi delež maščobe, mišic in vode v telesu - in na podlagi vseh teh parametrov naprava sama predlaga način tretmaja, ki daje najboljše rezultate. Stranke imajo tako tudi poglobljen vpogled v njihov napredek po tretmajih z napravo TeslaART Clinic. Naprava je tudi močnejša kot ostale - zaradi česar so tudi rezultati boljši. Za še večji učinek pa ima tudi dodatno tehnologijo - radiofekvenco, česar ostale podobne naprave nimajo.


 


Katero tehnologijo uporablja TeslaART Clinic EMS-RF-BMI?

Elektromagnetni stimulator uporablja najnaprednejšo HIFEM tehnologijo fokusiranih magnetnih vibracij visoke intenzivnosti, ki deluje na globini 8 cm. Neinvazivno in učinkovito povečuje mišično maso ter posledično omogoča močno lipolizo maščobnih celic. Novost je RF tehnologija, ki je programsko intervalno vključena v ciklus delovanja, omogoča hitrejše globinsko ogrevanje mišic na začetku ter ponovno na koncu tretmaja za dodatno topljenje maščobnih celic.

HIFEM (Visoko-intenzivni fokusirani elektromagnetni valovi) in EMS (Električna mišična stimulacija) sta dve različni tehnologiji, ki se uporabljata za povečanje mišične mase in moči, vendar delujeta na različne načine.

HIFEM tehnologija uporablja visoko-intenzivne fokusirane elektromagnetne valove za stimulacijo mišic. Ta tehnologija se uporablja v napravah, kot je EMSCULPT, ki uporabljajo elektromagnetno energijo za sprožanje močnih mišičnih krčenj v ciljnih območjih. HIFEM se večinoma uporablja za povečanje mišične mase in definicijo.

Po drugi strani pa EMS tehnologija uporablja električne impulze za stimulacijo mišic. Ta tehnologija se uporablja v napravah, kot so TENS (Transkutana električna živčna stimulacija) za lajšanje bolečin in NMES (Neuromuskularna električna stimulacija) za izboljšanje mišične funkcije. EMS se večinoma uporablja za rehabilitacijo mišic po poškodbah, za izboljšanje razpona gibanja in krepitev mišic, ter za zmanjšanje bolečin.

Ćeprav obe tehnologiji uporabljata električne impulze, se HIFEM osredotoča na povečanje mišične mase in definicijo, EMS pa se uporablja za rehabilitacijo mišic in lajšanje bolečin.
Za kaj vse uporabljamo napravo TeslaART Clinic EMS-RF-BMI?
 • Za gradnjo mišic.
  V povprečju se je mišična masa povečala za 16%.
  Povprečno izboljšanje trebušnih mišic je bilo 11%
 • Za izgorevanje maščob, hujšanje in lifting zadnjice.
 • Priložena podloga se uporablja se pri stresni urinski inkontinenci, spodbuja poporodneo okrevanje, povečuje debelino vaginalne stene in pripomore k vlaženju po menopavzi.Prej/potem


prej - potem
zaslon - prej-potem


Prednosti tehnologije TeslaART Clinic za oblikovanje telesa:
 • 4 posebej zasnovani aplikatorji - 2 večja in dva manjša, ki jih lahko izberete glede na tretiran del.
 • Vsak aplikator ima tako RF in EMS tehnologijo. 
 • Analizator sestave telesa (tehtnica) je povezana z napravo preko bluetootha. Beleži in analizira podatke kot so teža, delež maščobe in mišične mase, indeks BMI, odstotek telesne maščobe pred in po tretmaju.
 • Eleganten zaslon na dotik s sistemom Android - zato je upravljanje podobno preprosto kot na mobitelu.
 • Poseben analizator za merjenje telesne maščobe, vode v telesu in ostalih telestnih parametrov. 

aplikatorji

EMS in RF

 Kaj pomeni kratica EMS?

Elektromagnetna stimulacija (ang. Electrical Muscle Stimulation) - gre za terapevtsko metodo, ki temelji na uporabi elektromagnetnih impulzov za stimulacijo mišičnih vlaken. Uporablja se za povečanje mišične moči, izboljšanje krvnega obtoka in sprostitev napetosti v mišicah.Kaj pomeni kratica HIFEM?

Kratica HIFEM pomeni "High-Intensity Focused Electromagnetic", kar bi v slovenščino lahko prevedli kot "visoko-intenzivni fokusirani elektromagnetni valovi". Gre za tehnologijo, ki se uporablja za stimulacijo mišic s pomočjo elektromagnetne energije.Kaj pomeni kratica RF?

RF je kratica za radiofrekvenco. To je nekirurška tehnologija za zategovanje kože, zmanjšanje celulita in zmanjševanje gub. Gre za postopek, pri katerem se uporabljajo visokofrekvenčni električni tokovi za ogrevanje globljih plasti kože, kar povzroči stimulacijo kolagenskih vlaken in spodbuja obnovo kože - spodbudi se proizvodnja kolagena in elastina. 

Ker postopek ne zahteva nobene kirurške intervencije ali injekcij, je zelo priljubljen kot nekirurški postopek pomlajevanja.

Kaj pomeni kratica BMI?

BMI (angleško Body Mass Index) ali indeks telesne mase je metoda za ocenjevanje telesne mase, ki se izračuna iz razmerja med telesno maso in kvadratom višine osebe. Uporablja se kot preprost in poceni način za oceno, ali ima oseba zdravo telesno maso glede na svojo višino.

BMI se izračuna tako, da se telesna masa (v kilogramih) deli s kvadratom višine (v metrih). Na primer, če ima oseba telesno maso 70 kg in višino 1,75 m, se njihov BMI izračuna kot 70 / (1,75 x 1,75) = 22,9.

Vendar pa ima BMI tudi nekatere omejitve in ni vedno najbolj natančen kazalnik zdravja. Na primer, pri ljudeh z veliko mišične mase lahko njihov BMI kaže na debelost, kljub temu da imajo zdravo raven maščobe v telesu. Poleg tega pa lahko pri nekaterih ljudeh, kot so starejši ljudje in nosečnice, BMI ne kaže natančne slike njihovega zdravja. 


Tehnične karakteristike TeslaART Clinic

Električna moč: 4500 W
RF moč: 5 Mhz
Izhodna frekvenca: 10-90 Hz
Trajanje impulza: 250 µs
Napetost: 110 V/220 V 

Kako je z nakupom ali najemom naprave?

Napravo TeslaART Clinic je možno kupiti na obroke na več načinov:

 • preko storitve 1stavno obroki pri roki (Summit leasing),
 • preko Grenke leasinga,
 • s karticami Visa, Mastercard in Diners - kjer imate obročna plačila dogovorjena na banki,
 • preko našega ART-PE financiranja
 • za fizične osebe pa je možen nakup na obroke preko Leanpay-a.


Cenik najema naprave TeslaART Clinic

CENA brez DDV Cena z DDV Minimalni čas najema laserja
700,00 € 854,00 € 3 mesece
550,00 € 671,00 € 6 mesecev
480,00 € 585,60 € 12 mesecev
Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top