Ultrazvok Fox F-337

565,00 € 463,11 €
Dobava 14 dni

Delovna frekvenca: 1 MHz
Delovna moč: 0-0,1 W / cm2
Napetost: 220 ~ 240V
Frekvenca: 50 Hz / 60 Hz
Dimenzije: 49 x 45 x 19,5cm.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 15.04 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Kozmetična naprava Fox F-337 je opremljena s 3 ultrazvočnimi sondami (obraz, oči in telo), ki so namenjene za obravnavo terapij na področju obraza, manjših predelov za področje okoli oči in posameznih gubic ter področju telesa.

 

S pomočjo ultrazvoka dosežemo pospešitev lokalne mikrocirkulacije krvi in limfe, pospeši se tudi proces regeneracije, kar privede do ponovne aktivacije celic vezivnega tkiva in do proizvodnje novih kolagenskih in elastinskih vlaken.

Ob sočasnem nanosu aktivnih kozmetičnih učinkovin in uporabe ultrazvoka pa dosežemo tudi večjo penetracijo učinkovin in izboljšan učinek samega kozmetičnega izdelka. Terapija z ultrazvokom pa se je izkazala tudi kot uspešna metoda pri zmanjševanju celulita.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top