Ultrazvok Fox F-337

Hitri antigenski testi za samotestiranje - na zalogi>>Ultrazvok Fox F-337

500,00 €

Brez DDV: 384,43 € Z DDV: 469,00 €

Delovna frekvenca: 1 MHz
Delovna moč: 0-0,1 W / cm2
Napetost: 220 ~ 240V
Frekvenca: 50 Hz / 60 Hz
Dimenzije: 49 x 45 x 19,5cm.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Kozmetična naprava Fox F-337 je opremljena s 3 ultrazvočnimi sondami (obraz, oči in telo), ki so namenjene za obravnavo terapij na področju obraza, manjših predelov za področje okoli oči in posameznih gubic ter področju telesa.

 

S pomočjo ultrazvoka dosežemo pospešitev lokalne mikrocirkulacije krvi in limfe, pospeši se tudi proces regeneracije, kar privede do ponovne aktivacije celic vezivnega tkiva in do proizvodnje novih kolagenskih in elastinskih vlaken.

Ob sočasnem nanosu aktivnih kozmetičnih učinkovin in uporabe ultrazvoka pa dosežemo tudi večjo penetracijo učinkovin in izboljšan učinek samega kozmetičnega izdelka. Terapija z ultrazvokom pa se je izkazala tudi kot uspešna metoda pri zmanjševanju celulita.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

 

Kozmetična oprema. Prodaja kozmetične opreme.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...