Vosek v posodi - ALOE VERA - 800ml

6,50 € 5,33 € 11,50 €
Dobavljivo v nekaj dneh

Vosek v posodi - ALOE VERA - 800ml

 

- aloe vera za vlaženje in zmanjšanje iritacij

- uporaba s pomočjo depilacijskih trakov

- idealen za tanke in srednje debele dlačice


Šifra: 02060804501101004 Vosek v posodi - ALOE VERA - 800ml

 

Vosek v posodi - ALOE VERA - 800ml z vsebnostjo aloe vere omogoča varno in učinkovito depilacijo. Aloe vera kot dragocena sestavina vlaži kožo in zmanjša občutek draženja po depilaciji.

Aloe vera vosek je izjemno nežen in primeren za uporabo tudi na zelo občutljivih področjih. Idealen je za uporabo na tankih in srednje debelih dlačicah. 


Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska v posodi, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

Depilacijski vosek v posodi, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.

 

Navodila  za uporabo:

Postavite posodo z voskom v grelec voska. Stopite vosek  in ga vzdržujte pri konstantni temperaturi 60°C. S pomočjo spatule zajemite vosek, malo počakajte, da se ohladi, nato pa ga enakomerno in v tankem sloju nanesite na področje, ki ga želite depilirati v smeri rasti dlak. Vzemite depilacijski trak in ga prilepite na vosek. S pomočjo prstov rok pogladite po depilacijskem  traku, da se le-ta popolnoma pritrdi na vosek. Depilacijski trak odstranite s hitrim in močnim potegom v nasprotni smeri dlak. Depilacijski trak lahko uporabite večkrat.


Za odstranitev ostankov voska priporočamo uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka, kozmetike Lady Stella. Za pomiritev, hladilni občutek ter vlaženje in negovanje kože pa priporočamo še nanos  hladilnega balzama s šipkom, dodatkom alantoina, vitaminom  C in poprovo meto kozmetike Lady Stella. 


Vosek v posodi - ALOE VERA - 800ml je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

 

 

Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Sestavine (INCI): 

vosek v posodi aloe veraOdgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), ItalyZa dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top