Beauty derma roler - AKCIJA

27,90 € 22,87 € 58,00 €
Na zalogi

Beauty Derma Roler je pripomoček, ki je namenjen tako končnim potrošnikom, kot lastnikom salonov. 

Za salone nudimo posebne dobavne pogoje.

Derma roler je  pripomoček,  ki vsebuje iglice različnih dolžin in se uporablja za izvedbo mikro-iglične terapije. Nekateri mikro-iglično terapijo poimenujejo tudi kolagenska indukcijska terapija (Collagen Induction Therapy – CIT), ki povzroči namerno poškodbo spodaj ležečega dermisa, brez večjih poškodb površine epidermisa, kar privede do formacije novega tkiva in številnih pozitivnih učinkov na samo tkivo.

Učinki po uporabi Beauty derma rolerja se lahko pozitivno primerjajo z lepotnimi posegi.

Z Derma rolerjem sprožimo čisto naraven proces samoobnavljanja kože pri katerem se sproščata naravni kolagen in elastin. Pri mikro-iglični terapiji pretentamo telo v mišljenje, da je potrebno samoobnavljanje celic v koži in tako nadomesti stare celice z novimi. Pri uporabi Derma rolerja z iglami sprožimo živčne dražljaje, ki se z električnimi signali prenesejo do možganov in nato začnejo postopek samoobnavljanja.

Uporaba Beauty derma rolerja intenzivno vpliva na proizvodnjo kolagena in elastina v koži, ki posledično poskrbita za mladostno, bolj čvrsto in seveda napeto kožo kot pri uporabi injekcijskega botoxa.

Derma roler

 

Ob uporabi mikro-igličnega oz. derma rolerja se sprožijo naslednji procesi:

-  Poveča se aktivacija celic, v oklici namerno povzročenih mikro poškodb kože.
-  Poveča se neokolageneza oz. tvorba novega kolagena.
-  Poveča se proizvodnja elastina in ostalih komponent ekstracelularnega matriksa.
-  Poveča se tvorba novih krvnih žilic, ki omogočajo večji dotok hranilnih snovi.
-  Poveča se regeneracija celic, kar privede do zmanjšanja videza gubic, koža postane čvrstejša in bolj napeta.
-  Izboljša se izgled napak kože in strij.
-  Izboljša se tekstura kože.
-  Zaradi hitrejšega procesa obnove, postane koža enakomerno obarvana, ravno tako se izboljša stanje hiperpigmentacij in hipopigmentacij.
-  Zaradi nastalih mikropoškodb je omogočena hitrejša in učinkovitejša penetracija kozmetično učinkovitih sestavin.

 

Kakšni so učinki mikro-iglične terapije?

 

Kot že zgoraj omenjeno so učinki mikro-iglične terapije z uporabo derma rolerjem izjemni saj izboljšajo debelino dermisa in epidermisa, zaradi tega učinka se izboljša sama tekstura kože in zmanjša videz gubic. Prav tako ima terapija z derma rolerjem pozitiven učinek na hiperpigmentacije in ravno tako na hipopigmentacije. Zaradi ponovne regeneracije celic se izboljša izgled kožnih napak. Poleg omenjenih učinkov se poveča tudi neo-angiogeneza, kar omogoča tkivu večji dotok hranilnih snovi, kar slabo prekrvavljeni in bledi koži zagotovi lepo rožnato barvo.

Mikro-iglično terapijo se priporoča tudi pri stanju celulita in strij, saj omogoča boljšo penetracijo anticelulitnih preparatov in zaradi aktivacije številnih procesov izboljšan izgled in strukturo kože.

 

Področje uporabe derma rolerja

 

Derma roler lahko uporabite na vseh predelih, kjer želite doseči zgoraj željene učinke. Najpogosteje se uporablja na predelu obraza, dekolteja, trebuha in nog.

 

Čas okrevanja po uporabi derma rolerja

 

Čas okrevanja po uporabi derma rolerja je odvisen od dolžine iglic, ki jih uporabite pri izvedbi terapije. Po terapiji je mogoče zaslediti rahlo rdečico in oteklino na predelu obravnave, vendar omenjeni znaki izginejo v roku 24-48 ur. Prav tako je mogoče zaslediti občutek toplote in zategovanja na obravnavanem predelu.

 

Lastniki salonov - vabljeni k sodelovanju - nudimo še boljše, veleprodajne cene..

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top