Golden Green Nature 24K GOLD ampule za pomlajevanje kože 3x3ml

Black Friday popusti!
VSE na zalogi za vaš kozmetični in frizerski salon znižano najmanj -15% pa vse do -70%

Akcija velja od petka do nedelje (25.11. do 27.11.2022) za nakupe preko spletne strani www.art-kozmetika.com.
Popusti se ne seštevajo.
V soboto, 26.11.2022, od 8.00 do 16.00 h, bomo izjemoma dosegljivi po telefonu. Pokličete nas lahko na številki 051 883 444 ali na 059 047 151.

Do konca Black Friday znižanja:

Golden Green Nature 24K GOLD ampule za pomlajevanje kože 3x3ml

51,90 €

Brez DDV: 34,03 € Z DDV: 41,52 €

Ampule za pomlajevanje kože in stimulacijo kožnih celic, razvite za profesionalno uporabo v kombinaciji z elektroporacijo, iontoforezo in ultrazvokom. Navodila za uporabo  in izvedbo tretmaja ter opozorila najdete v sekundarni embalaži.    

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Stella Golden Green Nature ampule za pomlajevanje z 24k zlatom.

Vsebnost  24k zlata spodbuja proizvodnjo kolagena v koži, kar ji omogoča večjo čvrstost in elastičnost. Podpira  protivnetne procese v telesu in spodbuja krvni in limfni obtok. Vitamin C bledi starostne in pigmentne pege ter pomaga odstraniti temne kolobarje okrog oči. Vsebnost nevropeptida (Acetil heksapeptid-8) pa velja za spektakularno sredstvo za zmanjšanje gub. Specialni rastlinski hialuron deluje kot odličen vlažilec, saj močno veže nase vodo in poveča naravno zaščitno sposobnost kože. Vsebnost ceramida pa upočasni proces staranja kože.

Razvit za profesionalno uporabo v kombinaciji z elektroporacijo. Lahko se uporablja tudi v kombinaciji z iontoforezo in ultrazvokom. Navodila za uporabo  in izvedbo tretmaja ter opozorila najdete v sekundarni embalaži.

Zlato so že v starodavnem Egiptu uporabljali v lepoti, Kleopatra pa je svojo kožo ohranjala mladostno s čisto zlato masko. Ampak zakaj? Navsezadnje reklam takrat ni bilo, ni bilo marketinške strategije izdelka. Kaj so dame v resnici izkoristile v tistem času, je bilo to, da so delovale spektakularno in uporabljale, kar je bilo učinkovito pri odstranjevanju gub in vlaženju njihove kože. Zlato se uporablja že od antičnih časov, saj je zlato aktivna učinkovina številka ena za starajočo kožo in ima pomlajevalni učinek. Pomaga tudi pri vlaženju, zmanjšanju globokih gub, odstranjevanju pigmentnih madežev, obnavljanju celic in zaščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi

AKTIVNE UČINKOVINE: 24k zlato • Vitamin C • Acetil heksapeptid-8 • Ceramid • Rastlinski hialuron

Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szőnyi út 41.   

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...