Prijateljice na plaži

 

TOP NASVETI ZA NEGO LAS POLETI ♥

Poletje prinaša marsikaj dobrega in prijetnega, vsekakor pa za sabo pusti tudi katero od slabih plati. Poletne vročine nas kar vabijo v hladno morje, reke, jezera in bazene na prijetno osvežitev.


 

Žal lasem slana in klorirana voda ter veter prav nič ne odgovarjajo. Tudi škodljivi UV sončni žarki pustijo za sabo negativne posledice, kot so suhi in lomljivi lasje. Tako kot za kožo, je poleti pred UV žarki nujno potrebno poskrbeti tudi za lase.

 


Daljši lasje

Sploh pri daljših laseh velja, da se jih za čas poletja spenja na rahlo. Obstaja kar nekaj božansko lepih frizur za lase, od romantičnih fig do pletenih kitk na tisoč načinov.

Ne pozabite las tudi redno razčesavati čez dan, da se ubranite nepotrebnih vozlov v laseh - poleti še posebej prisegamo na Dtangler krtače >>

Daljši lasje - nasvet


Barvani lasje

Če se odločite za barvanje las poleti, potem vam priporočamo, da se lasje pobarvajo vsaj 2 tedna pred odhodom na morje. Barva že sama po sebi izsuši lase, solni kristalčki na laseh pa še dodatno privabljajo agresivne sončne žarke, ki lasje dobesedno kurijo.

Če je le mogoče, se izogibajte uporabi izdelkov, ki vsebujejo alkohol ali druge kemikalije. S sredstvi za nego ne pretiravajte zaradi že tako preobremenjenih las.

Rešitev boste našli v vrhunskem šamponu Vitaline za zaščito barvanih las na osnovi ARGANOVEGA OLJA v velikem pakiranju kar 1 L >>

Barvani lasje - nasvet


Šamponi

Za samo nego las je zelo pomembno, da se lase umiva s šamponi, ki so čim manj agresivni. Priporočamo tiste, ki so sestavljeni na osnovi olj, ker že med pranjem las vračajo izgubljeno vlago. Rezultat je dolgo obstojna barva, voljnost, mehkoba in lažje razčesavanje.

Naši strokovnjaki svetujejo uporabo Vitaline Golden negovalnega in obnovitvenega šampona z napredno formulacijo in ekstraktom KERATINA >>

Šampon poleti - nasvet


Balzam

Zelo pomemben je nanos hranljivega balzama oziroma maske. Lase bo nahranil in hitro regeneriral, da bodo ponovno pridobili svojo najboljšo podobo.

Super maska za lase vsebuje ARGANOVO OLJE in KERATIN ter globinsko navlaži lase in jih nahrani >>

Balzam poleti - nasvet


Suhi, poškodovani lasje

V izogib izsušenim, razmršenim in neukrotljivim lasem pa priporočamo nego Lady Stella Vitaplex. Z produktom obnavljamo globlje plasti strukture las. Pri uporabi Vitaplex Step 1 & Step 2 obnavljamo las od znotraj in ga uporabljamo za zdravljenje las.

Bolj kot so lasje suhi, poškodovani in preparirani, hitreje bodo opazne spremembe globinskega delovanja.

Mislite, da lasem ni več rešitve? MOTITE SE! Vitaplex set je namenjem posebej za zdravljenje uničenih las in jih prenovi. Lahko boste zopet ponosne na svoje svilene lesketajoče se lase >> 

Poškodovani lasje - nasvet