ShapeART 2 - najnovejša tehnologija za oblikovanje telesa

15.000,00 € 12.295,08 €
Dobava 3-5 tednov

ShapeART 2 predstavlja najnovejšo tehnologijo za oblikovanje telesa.

 

Radiofrekvenca, infrardeče (IR) valovanje, lipomasaža, vakum in vakuum dvoglavna kavitacija; vse v izvrstni napravi ShapeART 2!

Ta izdelek je na voljo samo poslovnim uporabnikom. Za ogled cene se prijavite tukaj.

ShapeART 2 predstavlja najnovejšo tehnologijo za oblikovanje telesa.

 

Radiofrekvenca, infrardeče (IR) valovanje, lipomasaža, vakuum in vakuum dvoglavna kavitacija; vse v izvrstni napravi ShapeART II. To pomeni da dobite kar 5 različnih in izvrstnih tehnologij oblikovanja telesa v eni izredno kvalitetni in priročni napravi.


 

ShapeART II predstavlja kakovostnejši in izboljšan sistem že izkazano vrhunskega sistema ShapeART + | 5v1, saj vsebuje kopico izboljšav, katere ga naredijo superiornejšega v skoraj vsakem pogledu.

 

Za razliko od prejšnjih različic, se lahko ShapeART 2 pohvali s povsem enostavnim ročnim sistemom čiščenja cevi, zaradi katerega je ob pravilni skrbi za napravo, poskrbljeno za povsem nemoteno delovanje, brez kakršnihkoli odvečnih substanc v samih ceveh ali ročnikih naprave ShapeART.

 

ShapeART II pa se lahko pohvali tudi s kar štirimi različnimi ročniki, vsak izmed njih posebno in idealno oblikovan za določene dele telesa. Hkrati pa lahko dvema izmed ročnikov spreminjate tudi velikost glave ročnika, zaradi česar je izvajanje tretmajev s sistemom ShapeART povsem enostavno in prilagodljivo.

 

Ročniki:

 

 

ShapeART || pa je uporabniku izredno prijazna naprava saj vsebuje priročen in povsem enostaven displej, preko katerega je možno nastaviti vse funkcionalnosti naprave.

 

Zmožnosti ShapeART II so:

  - Radiofrekvenca (RF),
  - IR (infrardeče) valovanje,
  - lipomasaža, 
  - vakuum in
  - vakuumska dvoglavna kavitacija.

 

1. Radiofrekvenca

Med posegom s ShapeART || je ena izmed nalog, da se prenaša majhen električen tok skozi tkivo s čimer dobimo energijo, ki ji pravimo radiofrekvenca. Medtem se sprošča tudi toplotna energija, ki deluje kot nekakšno globinsko segrevanje kože. S tem procesom se aktivirajo kolagenska in elastinska vlakna, ostale komponente dermisa pa se začnejo obnavljati. Vlakna se s tem okrepijo in zato postane koža napeta, zmanjšajo se gubice, izboljša se celična organizacija, videz pomarančne kože izgine in koža izgleda lepše, čvrsteje in privlačneje.

Radiofrekvenca je izredno uspešna, neškodljiva, neinvazivna (neboleča) metoda za izvajanje lepotnih tretmajev. S tretmajem z radiofrekvenco spodbujamo stimulacijo kolagena, kar izboljša mikrocirkulacijo v našem tkivu in prične se izvajati lipoliza (odstranjevanje maščob in celulita).

 

shema

Z radiofrekvenco največkrat izvajamo poseg na območjih obraza, vratu, rok, trebuha, stegen in zadnjice.

 

2. Infrardeči laser 940 nm (near infrared diod laser)

Številne študije so pokazale, da je infrardeča svetloba dokazano zelo zdrava, saj gre za naravno svetlobo - kar pa štejemo tudi kot nekakšen naravni vir energije. S tem ko segrevamo, dosežemo zmanjšanje številnih nepravilnosti na koži, pospeši pa se tudi tvorba kolagena. Z valovno dolžino 940 nm lahko z lahkoto prodremo v tkivo in zelo enakomerno razpršimo toploto po tkivu. Po tretmaju deloma izginejo kapilare in področja z rdečicami na koži, izgled kože je bistveno lepši.

3. Lipomasaža

Mehanska masaža z valjčki ustvarja kožno gubo, hkrati pa gnete tkivo. To pa omogoča mehanično pospeševanje odtekanja nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem s čimer učinkovito zmanjšujemo celulit. Temu rečemo tudi lipomasaža.

Deluje na kožo in podkožno tkivo. Dva valjčka, ki se vrtita vsak v svojo stran, ustvarjata kožno gubo in hkrati širita prostor med celicami, zaradi česar se bistveno popravi prekrvavitev.

 

4. Vakuum

Vakuumsko masažo so odkrili že davnega leta 1550 let pred našim štetjem, kar lahko preberemo v prvem znanem dokumentu o kozmetiki Papyrus Ebers.

Z vakuumom dobimo lokalno mikrocirkulacijo kar pa omogoča, da se koži vrnejo hranilne snovi in potreben kisik. S tem dosežemo, da koža ponovno vzpostavi stanje katero je bilo pred nastankom celulita.

S premikanjem ročnika v določene smeri s pomočjo limfnega sistema odplaknemo razne nečistoče v tkivu. Z ustvarjanjem vakuuma dobimo podtlak, ki razširi kapilare v podkožju, kar zelo izboljša prekrvavitev na predelu na katerem izvajamo tretma. Rezultat takega tretmaja pa je uspešno zmanjšan obseg in pojavnost celulita.

Delovanje vakuumske masaže ima številne pozitivne učinke: učinkovit boj proti celulituanti-ageing terapijoodplavlja se zastala tekočinaizboljša se funkcija tkivkrepi se odpornostizboljša se proces presnove po telesu, izboljša krvni in limfni obtok, zmanjšajo se edemipospešuje se izločanje znoja in lojapovečuje se mišični tonus, celotneo telo se globinsko sprostiomili se kronične bolečine, pomaga pri kvalitetnejšemu spanculajša dihalna obolenja… 

 

5. Vakuumska dvoglavna kavitacija

Vakuumska kavitacija je neinvazivna / neboleča, varna in hitra alternativa liposukciji ter hkrati izjemno učinkovita terapija proti celulitu. Spremembe na predelih trebuha, zadnjice, stegen, bokov, kolen in nadlahtnic so hitre in učinkovite, rezultati pa so vidni takoj. Ne potrebuje anestezije in dolgotrajne odsotnosti in ne pušča brazgotin.

Deluje kot »nekirurška liposukcija« . Viden rezultat se pokaže že po prvi terapiji (od 1-4 cm), celotnemu organizmu pa omogočimo, da se prečisti, izboljša prekrvavitev, zviša tonus in odstrani celulit.

Kavitacija omogoča koncentracijo energije na določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razgradnjo maščobnih celic v podkožnem tkivu. Površina kože, žil, živcev in mišic ostane nedotaknjena. Maščoba iz razpršenih maščobnih celic se vlije v intersticijsko tekočino v obliki trigliceridov, pri čemer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Glicerol, topen v vodi, prodira v krvni obtok in se uporablja kot vir energije, netopne proste maščobne kisline potujejo v jetra, kjer se raztopijo kot katera koli druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

 

 

Tehnične specifikacije:

  • Fizične dimenzije: 620 cm * 520 cm * 1600 cm 

  • Teža: 50 kg

  • 220 V ± 10%, 50 Hz / AC110 V ± 10%, 60 Hz

  • Zaslon (displej): 10.4 inčni ( na napravi), 2.4 inčni (na ročnikih 2 in 4)

  • Vakuum:

    - Absolutna vrednost: 90kPa - 25kPa (68.4Hg - 19Hg)

    - Relativna vrednost: 10 kPa - 75 kPa (7.6Hg - 57Hg)

    - Delovanje: 1s - 8s ciklično delovanje, visoko frekvenčno vibracijsko delovanje

  • Radiofrekvenca (RF):

    - Moč: 150 W (max)

    - Frekvenca: tri različne frekvence

    - Globina penetracije: Globoko / srednje / malo

    - Output: Valjčki na drugem ročniku, elektrode na ročnikih 1 in 3 ter pretvornik na ročniku 4

  • Kavitacija:

    - Moč: 60 W (max)

    - Frekvenca: 60 kHz

  • Infrardeča (IR) svetloba:

    - 16 W na prvem ročniku, 40 W na drugem ročniku

    - Valovna dolžina: 850 nm

    - Output: konveksna leča

  • Mehanični valjčki

    - Moč: 4 W (max)

    - Hitrost: 15 RPM (obratov na minuto)

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top