SynergyART - revolucionarna naprava za nego obraza | 4 v 1

5.890,00 € 4.827,87 €
Na zalogi

SynergyART je revolucionarna naprava za nego obraza, katera združuje kar 4 tehnologije za nego obraza v eni izvrstni napravi:

 • AQUA tehnologijo
 • OXYGEMEO tehnologijo
 • QUAPOLLAR tehnologijo
 • uCOSMO tehnologijo
ali
x
20,00 €

Ta izdelek je na voljo samo poslovnim uporabnikom. Za ogled cene se prijavite tukaj.

SynergyART je revolucionarna naprava za nego obraza, katera združuje kar 4 tehnologije za nego obraza v eni izvrstni napravi.

 

Naprava združuje naslednje tehnologije:

 • AQUA tehnologijo

 • OXYGEMEO tehnologijo

 • QUAPOLLAR tehnologijo

 • uCOSMO tehnologijo


Vse 4 tehnologije se sinergistično uporabljajo s specifičnimi kozmetičnimi izdelki, ki so narejeni izključno za souporabo z napravo SynergyART. Ponuja povsem nov pristop k negi obraza, katerega namen je doseči izjemne rezultate v zelo kratkem času.
Kompatibilni kozmetični izdelki z napravo SynergyART:  

1.  DEEP WASH KIT
2.  KEEP IT BRIGHT KIT –Skin lightening
3.  ALL U NEED KIT – Skin rejuvenation
4.  KEEP IT YOUNG – Radio frequency gel
5.  RENEW  YOURSELF – Hyaluronic serum  

SynergyART je prva naprava na trgu, ki združuje vse postopke čiščenja, vlaženja in negovanja kože v eni, izpopolnjeni in inteligentni napravi. V sodelovanju s strokovnjaki več področij, je aparatura tehnološko dovršena in prilagojena, za maksimalno zadovoljstvo, varnost in udobje; tako uporabnika aparature, kot stranke, na kateri se izvaja postopek nege.  

Lastnosti SynergyART:

 • 4 v 1 inteligentna platforma za totalno sinergijo s specifičnimi kozmetičnimi izdelki za nego VSEH tipov kože.
 • Kombinacija vseh 4 tehnologij s sinergističnimi izdelki učinkovito vpliva na obdelavo vseh plasti kože, kar omogoči: 
-  globinsko čiščenje kože in eksfoliacijo/piling,  
-  hidratacijo, oksigenacijo,
-  anti-aging, zategovanje kože,
-  posvetlitev in izenačitev tena kože,
-  zožanje por in zmanjšanje postakenskih brazgotin,
-  splošno izboljšanje stanja kože in aktivnejše prehajanje kozmetičnih učinkovin,
-  hitrejšo mikrocirkulacijo in celično presnovo
-  hitrejšo samoobnovo kože in pomlajen videz.
 • Inteligentni sistem je zasnovan tako, da se vse tehnologije uporabi s specifičnim protokolom nege SynergyART, kar omogoča dosego najboljših rezultatov. Sama Synergy nega pa tako predstavlja sam vrh kozmetične storitve. Lahko pa se seveda posamezne tehnologije uporabijo tudi samostojno/individualno; ali v različnih kombinacijah, tudi z ostalimi postopki nege in ne samo z nego SynergyART.

AQUA TEHNOLOGIJA 

Aqua tehnologija deluje na principu vakuuma in vodne raztopine. Zaradi posebno oblikovanega spiralnega nastavka, močnega vakuuma in specifičnih raztopin (raztopine S1, S2 in S3) se omogoča t.i. hidromikrodermoabrazija, ki z močnim pretokom dejansko »posesa« in odlušči odmrle celice iz kože, odstrani komedone, globinsko očisti pore, sebum  in ostale nečistoče iz kože. Zaradi vlažilnih in hranilnih snovi v raztopini S3 pa se na kožo zraven eksfoliacije in globinskega čiščenja deluje tudi tako, da se jo neguje ter nahrani, saj se vidno izboljša vlažnost in celostni izgled kože. Le-ta postane bolj nežna, mehka in sijoča. 
 

Aqua tehnologija dosega naslednje rezultate:

  • Globinsko čiščenje

  • Odstranjevanje poroženele kože

  • Izboljšanje teksture kože in obnavljanje naravnega tona kože

  • Višja stopnja celične prepustnosti


OXYGEMEO TEHNOLOGIJA 

OxyGemeo tehnologija omogoča več pozitivnih učinkov na koži, ki si nekako sledijo v dveh fazah.
V prvi fazi se uporabi karbonatna kapsula, ki omogoča ponovno eksfoliacijo kože in tvorbo CO2 mehurčkov. Ti prodirajo v globlje plasti kože in posledično sprožijo borov učinek, ki poveča oksigenacijo kože.
Pri drugi fazi pa se uporabi MeoMassage funkcija, kjer s pomočjo vibracijske masaže dosežemo relaksacijo kože in povečamo absorpcijo aktivnih učinkovin preparata v globlje plasti kože. Tako dosežemo pomlajevanje kože, lifting, hitrejšo samoobnovo, zmanjšanje hiperpigmentacij in izenačitev tena kože, hidratacijo in vlaženje.
 

OxyGemeo tehnologija poskrbi za naslednje učinke:

  • Obogatitev kisika v koži

  • Poživitev kožnih celic

  • Pomlajevanje kože


QUAPOLLAR TEHNOLOGIJA 

QuaPollar tehnologija omogoča lokalno segrevanje kože in se uporablja  za učvrstitev kože, anti-aging, zmanjšanje gub in lepšega celostnega izgleda kože.
Uporablja se v kombinaciji s specifičnim visoko viskoznim radiofrekvenčnim gelom – KEEP IT YOUNG Radio frequency gel, ki omogoča izredno hitro segrevanje kože. QuaPollar ročnik pa omogoča tudi inteligentno zaznavanje temperature kože, saj ima indikator, ki nakazuje, kdaj je dosežena zadostna temperatura kože, za dosego želenih učinkov.

UCOSMO TEHNOLOGIJA

uCosmo tehnologija uporablja 1 MHz  visokofrekvenčni ultrazvok, ki pospeši presnovo kožnih celic in hkrati izboljša prekrvavitev kože ter absorpcijo hranilnih učinkovin.  V kombinaciji z uCosmo tehnologijo se uporablja specifični serum, ki se ga s pomočjo injektorja v ročniku aplicira na kožo preko aplikatorja. Kapljično injiciranje seruma skozi sredino aplikatorja, se vrši samodejno. Sistem zazna količino učinkovine in ob nastavljenem času tretmaja  avtomatsko nastavi doziranje. Tako je  sam postopek digitalno nadzorovan in maksimalno učinkovit.
 


Kratek pogovor s kozmetičarko Tamaro Trstenjak o uporabi naprave SynergyART


 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top