Vosek v posodi - SIVKA - 800ml

6,50 € 5,33 € 11,50 €
Na zalogi

Vosek v posodi - SIVKA - 800ml

 

- primeren za uporabo na občutljivih področjih

- olje sivke pomirja kožo in deluje antiseptično

- uporaba s pomočjo depilacijskih trakov


Šifra: 02060804501101008
Vosek v posodi - SIVKA - 800ml


Vosek v posodi - SIVKA – 800 ml je primeren za vse vrste kože, še posebej za občutljive predele, saj na kožo deluje pomirjujoče in regeneracijsko.


Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska v posodi, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

Depilacijski vosek v posodi, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.

 

Navodila  za uporabo:

Postavite posodo z voskom v grelec voska. Stopite vosek  in ga vzdržujte pri konstantni temperaturi 60°C. S pomočjo spatule zajemite vosek, malo počakajte, da se ohladi, nato pa ga enakomerno in v tankem sloju nanesite na področje, ki ga želite depilirati  v smeri rasti dlak. Vzemite depilacijski trak in ga prilepite na vosek. S pomočjo prstov rok pogladite po depilacijskem  traku, da se le-ta popolnoma pritrdi na vosek. Depilacijski trak odstranite s hitrim in močnim potegom v nasprotni smeri dlak. Depilacijski trak lahko uporabite večkrat.


Za odstranitev ostankov voska priporočamo uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka, kozmetike Lady Stella. Za pomiritev, hladilni občutek ter vlaženje in negovanje kože pa priporočamo še nanos  hladilnega balzama s šipkom, dodatkom alantoina, vitaminom  C in poprovo meto kozmetike Lady Stella. 

 

 


Vosek v posodi - SIVKA - 800ml je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

Hranite na hladnem in suhem mestu. 

 

Sestavine (INCI): 

vosek v posodi sivka


Odgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy
 


Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top