Vosek v posodi - TALCO - 400ml

4,15 € 3,40 € 6,90 €
Na zalogi

Vosek v posodi - TALCO - 400ml

 

- vsebnost smukca proti draženju kože in za boljši oprijem na dlačice

- uporaba s pomočjo depilacijskih trakov

- primeren tudi za občutljiva področja

 

Šifra: 02060804501101005

Vosek v posodi - TALCO - 400ml

 

Vosek v posodi - TALCO - 400ml vsebuje v sestavi smukec, ki deluje kot sredstvo proti draženju kože, vosku pa omogoča boljši oprijem na dlačice.

Primeren je za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele, saj ne povzroča premočnega oprijema na kožo in s tem nastanek iritacij ob njegovi odstranitvi s pomočjo depilacijskih trakov. Se pa izredno lepo oprime dlačic, zato je primeren tudi za uporabo na kratkih dlačicah.

 

Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska v posodi, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice. Depilacijski vosek v posodi, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.


Vosek v posodi - TALCO - 400ml je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

 

Navodila  za uporabo:

Postavite posodo z voskom v grelec voska. Stopite vosek  in ga vzdržujte pri konstantni temperaturi 60°C. S pomočjo spatule zajemite vosek, malo počakajte, da se ohladi, nato pa ga enakomerno in v tankem sloju nanesite na področje, ki ga želite depilirati  v smeri rasti dlak. Vzemite depilacijski trak in ga prilepite na vosek. S pomočjo prstov rok pogladite po depilacijskem  traku, da se le-ta popolnoma pritrdi na vosek. Depilacijski trak odstranite s hitrim in močnim potegom v nasprotni smeri dlak. Depilacijski trak lahko uporabite večkrat.


Za odstranitev ostankov voska priporočamo uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka, kozmetike Lady Stella. Za pomiritev, hladilni občutek ter vlaženje in negovanje kože pa priporočamo še nanos  hladilnega balzama s šipkom, dodatkom alantoina, vitaminom  C in poprovo meto kozmetike Lady Stella. 


Po depilaciji priporočamo tudi uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka ali hladilni balzam za nego kože z dodatkom alantoina, šipka in mentola kozmetike Lady Stella. 

 

Sestavine (INCI):

vosek v posodi talco


Odgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top