Toplo-hladno kladivo Fox F-318A

355,00 € 290,98 €
Na zalogi

Dimenzije: 37 x 27,5 x 14cm.

Temperatura: 5°C - 40°C.

Nastavitev delovanja: 15min.

Skupna moč: 20W. 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.08 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Toplo-hladna terapija se izvaja s pomočjo ročnika t.i. toplo-hladnega kladiva, ki na eni strani omogoča toplo terapijo na drugi pa hladno terapijo oz. t.i. krioterapijo. Uporablja se za vse predele telesa, kjer želite doseči topli oz. hladni učinek.

 

Toplotna terapija omogoča pospešitev mikrocirkulacije, koži omogoča hitrejši dotok hranilnih snovi in kisika, pospešuje delovanje žlez lojnic in znojnic, sprošča mišice in deluje relaksacijsko na samo tkivo.

 

Hladna terapija oz. t.i. krioterapija je posebno dobrodošla pri postopku kozmetične nege obraza saj omogoča hitro pomiritev rdečice na obrazu po končani kozmetični negi. S hladnim kladivom je tako mogoče doseči hitro  vazokonstrikcijo, zapiranje por, pomiritev  rdečice, ima pa tudi blagodejni vpliv na samo tkivo, saj pomiri kožo, ki je bila vzdražena s predhodno izvedenimi postopki kozmetične nege.

 

Toplo-hladno kladivo se torej priporoča pri uporabi vsakega postopka kozmetične nege ali telesa,  bodisi za prekrvavitev utrujene, blede in slabo prekrvavljene kože ali za pomiritev preveč občutljive in rdeče kože.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top